0

Facebook je krenuo s uvođenjem novog sučelja za korisnike stolnih računala, tako ćete od sada, pored klasične bijele pozadine, moći izabirati i tamni način rada.

Tamni način rada moći će testirati samo oni korisnici koji prijavom na Facebook dobiju poziv u obliku pop-up prozora, kojim će ih se pitati žele li isprobati novi 'Facebook Beta' dizajn. Još u svibnju ove godine je predstavljena prva verzija 'dark-modea', no ovaj put su u Facebooku uveli još neke promjene poput sučelja koji bi izgledom trebalo biti slično Twitteru.


Osim tamnog načina rada, Facebook Beta bi trebao biti lakši i jednostavniji za upotrebu jer uključuje veće fontove i jednostavniju navigaciju, prenosi Index.hr. Najkorisnija novina koju najavljuju je i to da će vaše listanje kroz novosti na Facebooku od sada biti zapamćeno. Tako da, ako se morate dići obaviti nešto, povratkom na računalo znat ćete gdje ste stali u vašem skrolanju. Iako su Facebook testiranja uglavnom ograničena na određene zemlje poput Amerike, dobra vijest je da ovaj put sudjeluju sve države svijeta.


Nažalost, ako ne dobijete poziv, morat ćete pričekati konačnu verziju redizajna, piše Index.hr.

Foto: Unsplash/ Twitter

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Kako kombinirati omiljenu majicu i izgledati IN? Facebook razvija opciju koja će davati modne savjete

OMG! U Facebook i Instagram se možete ulogirati i s netočnom lozinkom

Više se nećete morate pitati: 'Zašto vidim ovo?' - Facebook konačno ima odgovor za vas


facebookdark modenova opcijadruštvene mreže

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.981
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!