4

Neke smiješne i šašave stvari s tijelom koje se čine vrlo jednostavne većina nikako neće uspjeti napraviti. Bez obzira koliko se trudili i vježbali, jednostavno nećeš uspjeti. A onda će doći netko i napraviti to iz prvog pokušaja.


Nekima je podignuti jednu obrvu nešto što mogu napraviti bez problema i kad se god sjete, a drugi to ne mogu nikako izvesti. Isto je i s pomicanjem ušiju. Postoje različite radnje koje neki mogu napraviti s tijelom, ali koje većina ljudi ipak nema šanse da će uspjeti. Naše tijelo funkcionira na različite načine i ovo su neki od iznenađujućih koje će samo pojedinci uspjeti napraviti. O kojih se to 8 jednostavnih radnji radi, pogledaj u nastavku. Pokušaj ih i ti izvesti!

Odvojiti prstenjak od ostalih prstiju


Foto: Suzanne Tucker / Shutterstock

Kada idemo raširiti sve prste, onda nema problema, ali ako ćeš pokušati samo prstenjak odvojiti od ostalih prstiju koji ga okružuju, većini to neće uspjeti. Ono što je važno je da ti prstenjak ostane ravno, a kod većine će se savinuti barem malo. Ako si netko tko ovo može napraviti, vjeruje se da je to nasljedna osobina.

tijelopomicanje tijelaneobične radnjeizuzetak

Komentari

Ing_rid

Ing_rid

16.03.2021.

Mogu presavit jezik i dodirnit s njim bradu kad imam dugacak ko krava rep ehehe

MandaFlasarka

MandaFlasarka

16.03.2021.

Mogu ovo prvo, ovo s nosom i s jezikom😀

MandaFlasarka

MandaFlasarka

16.03.2021.

Ali nemrem dotaknit jezikom nos ni bradu🤣

FieldsOfGold_

FieldsOfGold_

16.03.2021.

Mogu odvojiti prstenjak, dotaknuti jezikom bradu, napraviti ovo s nogom i brojem 6, pomicati nosnice i skakljati sama sebe

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.006
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!