4

Naše društvo poprilično osuđujuće gleda na muške suze, a plakanje se smatra znakom slabosti. Velika zabluda leži u tome da jači spol ne plače.

Dečki imaju osjećaje, baš kao i cure te se oko muških suza uopće ne bi trebale voditi rasprave. Mnogim muškarcima je bed plakati u javnosti ili se rasplakati pred nekim drugim, a za to je definitivno krivo društvo.

No, dečki su nam priznali da plaču, a i objasnili su nam što ih najviše može rasplakati. Jedino što im mi možemo poručiti je: momci, ne sramite se svojih suza!

Ako si se ikada pitala što dečke može rasplakati vrijeme je da saznaš odgovor:

Marko, 18:
Većini dečki treba vremena kako bi se otvorili i progovorili o svojim osjećajima. Kada netko iskoristi moje povjerenje i iskoristi moju ranjivost protiv mene totalno poludim, a pustim i suzu.
Alen, 17:

Postoje dijelovi u crtiću `Nebesa` koji me pogađaju i zbog kojih mi se stvori knedla u grlu. Ok, priznajem- Pixarovi filmovi me totalno rasplaču.
Dino, 19:
Nešto nevjerojatno je poljuljalo moje emocije prije nekoliko dana. Djevojka i ja smo se seksali i doživio sam intenzivan orgazam kakav prije nisam osjetio. Zasuzile su mi oči...očito od sreće, ali nema veze.
Marijan, 18:
Nekada plačem kada se osjećam usamljeno jer usamljenost je grozna stvar.
Tomislav, 17:
Plačem kada izgubi moj omiljeni nogometni klub...ne mogu si pomoći. Vjerojatno je to teško za shvatiti onima koji ne prate nogomet, ali uistinu me to pogodi.
Nikša, 19:
Uglavnom sam plakao kada bi djevojka prekinula sa mnom. Cure možda misle da je njima teže prilikom prekida, ali nije tako. One imaju prijateljice oko sebe koje ih tješe, a od dečki se očekuju da se sami nose s prekidom.
Igor, 16:
Glazba koja je nabijena emocijama me uvijek rasplače. Prilično sam emotivan tip pa me valjda ponese.
Karlo, 18:
Uvijek plačem kada moj ljubimac ugine. Nedavno me napustio moj pas kojeg sam imao godinama i bilo mi je jako teško.
Ivan, 15:
Tužno je vidjeti životinju kada ugine na filmu. To me uvijek tjera na suze!
dečkiplakanjeplačdečki plaču

36.185
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!