1

Zahvaljujući savršenim fotkama ljudi koji mnogo vježbaju, mnogi od nas povjerovali su da naša tijela moraju biti savršena kako bi bila lijepa. No je li to zaista istina?

O tome je progovorila fitness zvijezda Instagrama Anna Victoria koja ima skoro milijun followera. Na svom profilu objavljuje fotografije vježbanja, prehrane, ali i sjajnih rezultata. Baš zato iznenadila je mnoge kada je svima odlučila pokazati kako izgleda njene trbuh kada sjedi.


Baš kao i kod većine djevojaka, stvaraju se kolutovi kože kojih se svi tako grozimo. 'Dva su razloga zašto ovu fotku dijelim sa svim ženama i djevojkama; kao prvo 'šlaufići' nisu ništa čega bi se trebale sramiti. Drugi razlog je taj što sam se sama znala zgroziti nad odrazom u ogledalu. Vaš trbuh ne mora biti savršeno ravan kako biste bile zdrave, vaš trbuh ne mora biti savršeno ravan kako biste se voljele i vaš trbuh ne mora biti savršeno ravan da biste bile samouvjerene i drage osobe' poručila je Anna Victoria.Ova objava skupila je hrpu lajkova i pozitivnih komentara zahvalnih followera. Sviđa li se vama njena poruka?

Foto/Izvor: Instagram
I.N.


Pročitajte još:
Tinejdžerska zvijezda Instagrama otkrila istinu o svojim fotkama: 'Sve ovo je prevara'

Zvijezda Instagrama otkrila manje lijepu stranu svog 'savršenog' života

Istina iza fotki: poznate cure s Instagrama otkrile što osjećaju kada kreiraju savršen život

Komentari

26.02.2016.

Naravno,svakoj curi treba ovaj savjet,jako cijenim ovu poruku,Hvala!!!

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.515
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!