1

Ove stvari se konstantno u filmovima prikazuju skroz suprotno nego je to slučaj u stvarnom životu. Toliko nas uvjeravaju u nešto da bi im povremeno stvarno mogli i povjerovati.

I nije to ništa pogrešno niti loše. Svi znamo da su filmovi fikcija, a ne realnost. Pa ipak, smjerovi i duljine u kojima scenaristima odlutaju misli, nekada su zadivljujući. Zato što se neke stvari u filmovima stalno iznova i iznova pokazuju na određeni način, pomislili bi da je stvarno tako. U ovim slučajevima nije tako. Iako ćeš ovih 11 stvari vidjeti u svakom filmu, u stvarnom životu nikada nećeš. Već smo ranije pisali o 'Filmovi vs. stvarni život: Ovih se 10 situacija u filmovima prikazuje totalno nerealno', a sada ti donosimo 11 novih situacija iz filmova koje nas svaki put iznova zadivljuju svojom nerealnošću. Pogledaj ih sve u nastavku...

Foto: Imdb/ Shutterstock.com / YouTube printscreen

M.T.

1.Oklop kakav nose ratnice


Foto: / Shutterstock

U hrpi filmova koji su smješteni u davnu prošlost možemo vidjeti ženske ratnice kako nose sexy odjevne kombinacije koje glume oklop. Tek u seriji \'Game of Thrones\' prikazano je kako pravi oklop izgleda ako ga nose žene. Glavna funkcija oklopa je da zaštiti sve glavne dijelove tijela osobe, a ne da ženu učini toliko atraktivnom da muškim ratnicima padne oružje iz ruke kada ju vide (jer to se sasvim sigurno nije događalo nikada).

filmovifilm vs realnostsituacijenerealno

Komentari

jednaosoba5

jednaosoba5

27.04.2020.

Zanimljivo

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.837
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!