1

Što najčešće poželite za rođendan? Tortu, nove tenisice, tablet ili ipad? Nešto za sebe, najčešće? Ova malena desetogodišnja djevojčica pozvala je prijatelje na rođendan i zamolila ih da umjesto poklona donesu hranu i potrepštine za pse u azilu, objavljuje Telegraf.rs.

U rođendanskoj pozivnici koju je putem Facebooka poslala svojim prijateljima, umjesto poklona mala Minja je za 10. rođendan zatražila hranu za napuštene pse iz prihvatilišta kako bi "i psi bili sretni za njen rođendan kao i njeni prijatelji."

Istina je da smo svaki dan bombardirani lošim vijestima, ali svaki dan dogodi se i nešto lijepo i plemenito, a ovaj slučaj pokazuje da su i mladi i klinci jednako svjesni kako činiti dobro i misliti i na druge ljude, vršnjake pa čak i životinje kojima je također potrebna pomoć ljudi.

Zato je ova pozivnica hvale vrijedna, a zaslužuje i da je podijelimo s vama.


U njoj između ostalog piše: “Odlučila sam da moj 10. rođendan bude humanitarni, pa te molim da umjesto poklona za mene doneseš hranu za napuštene pse iz prihvatilišta u količini koju sam izabereš. Želim da i psi budu sretni za moj rođendan kao i mi! Hvala”.

Bravo malena Minja i želimo ti najsretniji rođendan! Sigurni smo da ćeš sakupiti puno hrane za pse iz prihvatilišta!


L.B.
foto: Facebook, sxc.hu

djevojčicarođendanprihvatilište za pse

36.210
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!