0

Niste znali da vam ove stvari trebaju u životu, ali nakon što proskrolaš ovom listom, sasvim ćeš sigurno naći nešto što bi ti baš baš trebalo! Možda ogrlica s malim spremnicima za hranu? Ili kroksice za na ruke umjesto rukavica?

Postoji jedan Instagram profil koji je pravi rudnik gluposti. Ili možda nisu gluposti. Radi se o profilu čovjeka pod imenom Matt Benedetto koji se bavi osmišljavanjem najčudnijih izuma koje možeš zamisliti. Sam za sebe kaže da on zapravo tim izumima rješava probleme koji ni ne postoje.  Ali nismo sigurni da bi se složili s time. Neki od ovih izuma, koliko god bili bizarni i šašavi, zapravo su i korisni. Na Instagram profilu pod nazivom Unnecessary Inventions objavljuje svoje neobične izume, a za svaki i objašnjava njegovu funkciju. Neke od njih možeš čak i kupiti na njegovoj službenoj stranici. Izdvojili smo 10 izuma koji su nas posebno oduševili, a koje moraš vidjeti i znati da je tako nešto moguće i da postoji. Pogledaj ih sve u nastavku...

Foto: Instagram printscreen

M.T.

The Nuggie Necklace (Ogrlica za chicken nuggetse)

Ovo je kao stvoreno za najveće ljubitelje chicken nuggetsa. Možeš ih jesti bilo kad, bilo gdje, samo ih trebaš izvaditi iz privjesaka na lančiću i uživati dok svi ostali ljubomorno gledaju u tebe.

izumičudnobizarnospravekorisno

36.487
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!