2

Situacija s koronavirusom postaje sve ozbiljnija. Uvode se posebne mjere opreza. Škole se zatvaraju i kreće online nastava, u nekim se gradovima smanjuje radno vrijeme ugostiteljskih objekata, Cinestar je uveo posebne mjere...a sada  i Mc Donald's.

McDonald’s je objavio da zbog prevencije širenja korona virusa od utorka 17. ožujka sve svoje restorane u Hrvatskoj zatvara za goste.
Privremeno ostaju otvoreni restorani u shopping centrima, a koji će poslovati prema preporukama za centre, piše Plava kamenica.
Kupci će McDonald’sove burgere i druga jela i dalje moći kupovati preko dostave ili u McDriveu. Budući da očekuju veći pritisak narudžbi, od ponedjeljka će proširiti zone dostave na cijelo gradsko područje Zagreba, Rijeke, Splita, Osijeka i Pule, a počet će dostavljati i u Karlovcu. Dostava će počinjati ranije, od 9 ujutro, preko Glova i puze dostavljat će do 23 sata.


Tamo gdje dostave nema, ljudi će moći u autima preuzeti hranu u McDriveu, piše portal Plava kamenica. McDonald’s je uveo i niz sigurnosnih mjera za zaposlenike. Pri dolasku na posao mjerit će im se temperatura, oni s povišenom temperaturom neće moći raditi i bit će upućeni da se jave liječniku, svi koji rade s novcem morat će nositi zaštitne rukavice, a POS uređaji u McDriveu neprekidno će se dezinficirati. Nije objavljeno do kada bi novi režim mogao trajati.
Foto: Shutterstock.com - Lester Balajadia/ Giphy

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Službeno je! Od ponedjeljka nema škole, a evo koliko dugo!

Cinestar ima neka nova pravila zbog koronavirusa! Odnose se na sjedenje u kinu, plaćanje....

Ovo su najpopularniji predmeti na državnoj maturi, a jedan izborni će vas posebno iznenaditi

mcdonaldsrestoranifast foodkoronavirus

Komentari

16.03.2020.

AHAHAHAHA

17.03.2020.

njih treba zatvoriti jer su i sami opasni po ljude, neovisno o coroni..

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.889
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!