5

Majka 15-godišnje Karle Lalić traži pomoć jer od subote ne zna gdje joj je kćer. Kako se navodi na stranici nestali.hr djevojka se udaljila s adrese na Fraterščici i otad joj nema traga. Navodno je ovih dana viđena na potezu Črnomerec - Špansko.

I njena majka nam je potvrdila kako je imala dojava da  je Karla viđena u Španskom.

Karla je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kosu i smeđe oči te je mršavije tjelesne građe. U trenutku nestanka imala je crnu kožnu jaknu, crne tajice i bijele tenisice.Njena majka se za pomoć obratila i preko Facebooka te moli da se dijeli fotografija njene kćeri.

'Molim vas dijelite dalje. Ako znate informaciju ili ju vidite javite policiji ili meni u inbox!", poziva očajna Marijana Lalić koja je jedva smogla snage za razgovor s novinarima portala Index.hr

'Ne znamo gdje je, nema joj traga', kroz suze nam je kratko rekla zamolivši još jednom za pomoć.

Informacije o Karli možete javiti i na mail nestali@nestali.hr, na broj 192 ili njenoj majci na broj 092/3177-918.
Među nestalim osobama na stranici nestali.hr nalazi se i njen dečko Kristijan Gerić, koji je prije koji tjedan napunio 17 godina. On se, također u subotu, udaljio sa svoje adrese prebivališta u zagrebačkom naselju Vrapče, te mu otad nema traga. On je visok 170 cm. Ima svijetloplavu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u dužu crnu platnenu jaknu, gornji dio trenirke sive boje, donji dio trenirke crne boje i crne tenisice.Kristijan je od kuće otišao i u veljači, tada se vratio za dva dana. Informacije o njemu također možete javiti na nestali@nestali.hr ili na 192.

Foto/Izvor:index.hr
I.N.

36.468
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!