3

Jesi li tip osobe koja ima 'crve u guzici' ili ti se idealan ljetni odmor sastoji samo od izležavanja? Možda si do sada imao/la sasvim krivu percepciju sebe... I vrijeme je da saznaš pravu istinu. Nudimo ti odgovor na pitanje koja ljetna aktivnost je kao stvorena za tebe.

Foto: Shutterstock/Pixabay/Profimedia

M.Z.


Provjeri još...

KVIZ ZA DEČKE: Kakav tip cure te privlači?

KVIZ: Koji kućni ljubimac je kao stvoren za tebe?

KVIZ: Koja pjesma savršeno opisuje tvoj život?

Riješi i ti kviz!

Za rješavanje kviza moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun.

ljetoaktivnostplažakvizosobnost

Komentari

01.08.2018.

Plivanje!
Plivanje je idealno za tebe jer ne možeš podnijeti vrućine, a najbolje osvježenje pruža (zna se) voda! Osim toga, tad si sam/a sa svojim mislima, a opet imaš osjećaj kao da si povezan/a s cijelim svijetom vodom... Najbolje se osjećaš u 'zen modeu' i po prirodi si samotnjak i smirena osoba. Prepoznaješ važnost psihičkog zdravlja i baš zbog svojih navika, nikad nisi imao/la problema sa stabilnosti.

12.08.2018.

Plivanje

13.08.2018.

Odbojka na pijesku!
Jedan od najpopularnijih ljetnih sportova za koje bi trebalo uvijek biti lako skupiti ekipu! Ti si čovjek od akcije i praznici ti služe da se krećeš više i jače! Nakon škole obično odlaziš na školsko igralište i misliš da bi tjelesni trebali imati u školi barem tri puta tjedno. Ne kužiš ekipu koja samo leži na plaži, a ni one koji cugaju u hladu. 'Pa gdje im je život', misliš ti. I bravo za tebe, sigurni smo da imaš zavidnu liniju!

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.446
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!