5

Svatko ima neku tortu ili kolač koju će uvijek odabrati kada ga se pita što takvoga želi. Za sljedeći rođendan malo promijeni stvari i odabir torte. Riješi kviz i saznaj kakva je torta pravi izbor za tebe.

Možda ti je rođendan upravo prošao, a možda ti baš sada stiže. Bez obzira na to kada je, jedan dio proslave smisli već sada –kakvu ćeš tortu imati. I ne moraš čak ni razmišljati, samo trebaš riješiti kviz i dobit ćeš idealnu tortu za svoj sljedeći ročkas. Nekada je ovakve stvari jako teško odlučiti, pogotovo ako obožavaš slastice, a nekada te toliko nije briga da samo kažeš mami 'ma svejedno'. Jedan je tip torte idealan za tvoj sljedeći rođendan, a da to saznaš samo trebaš riješiti kviz u nastavku.

Foto: Unsplash

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Koja je društvena mreža kao stvorena za tebe s obzirom na tvoju osobnost?

KVIZ: Jeste li se ti i tvoja BFF znale u prošlom životu?

KVIZ: Kakav ćeš auto voziti kada odrasteš? Za svakoga je neki baš savršen!

Riješi i ti kviz!

Za rješavanje kviza moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun.

kviztestzabavatortarođendan

Komentari

jednaosoba5

jednaosoba5

21.10.2020.

Ova s prve slike je 🤩

21.10.2020.

NIKAKVA TRADICIONALNA TORTA, VEĆ PUNO CUPCAKEA. Nisi osoba koja voli obilježavati ovaj dan na neki poseban način ili raditi veliki tulum, više si za neko manje druženje sa samo najbližim prijateljima i roditeljima, kada već moraš nešto. S obzirom da za tebe nisu velike i standardne proslave, zašto bi imala i standardnu tortu. Umjesto prave torte, sljedeće godine možeš imati cupcake tortice! Ovo je slatko, mogu se jako kul dekorirati, a gosti će ti biti oduševljeni jer se ovako nešto ne vidi na svakom rođendanu.

Tocno ne volim i slavim samo da se rjesim na iduca 3 mjeseca ljudi koje mrzim

Dina55

Dina55

22.10.2020.

NEOBIČNA ŠARENA TORTA. Voliš svoj rođendan, ali kada ga slaviš, želiš da to bude u manjem krugu ljudi, ne cijeli razred. Svake godine iznenađuješ svoje goste nečim drugačijim i posebnim, jer ne voliš jednostavnost i običnost, pa ne želiš ni da tvoj rođendan bude 'dosadan', ali da svejedno bude u granicama normale. Neka torta koja izvana izgleda kao tipična torta, ali koja će kada se razreže biti WOW – to je idealna torta za tebe. One sa šarenim biskvitima su dobar primjer, ili neka iz koje će ispasti bombonice kada se razreže, što luđe to bolje.

da, bas tako haha😊😍

23.10.2020.

ČOKOLADNA TORTA. Klasik je s razlogom klasik. Ima li išta bolje od čokoladne torte? Za tebe vjerojatno ne. Kada je u pitanju tvoj rođendan i torta, nisi izbirljiva osoba niti netko tko želi napraviti show, samo se želiš fino najesti i tri dana jesti ostatke torte. Torta je bitan dio rođendana i pošto voliš igrati na sigurno, s ovim sigurno nećeš previše riskirati. Zato biraj nešto čokoladno za sljedeći rođendan i svi će biti sretni – i tvoji prijatelji i ti!

CrnaVrana

CrnaVrana

04.01.2021.

TORTA NA NEKOLIKO KATOVA. Kada je tvoj rođendan, ti si kraljica. Ona si osoba koja će svima i danima prije skakati po glavi i vikati da ti je uskoro rođendan, a kada dođe taj dan, glavna si i tu je kraj priče. Bitne su ti proslave rođendana i uvijek se trudiš organizirati nešto zabavno, zoveš hrpetinu ljudi, svi se super provodite... Tvoji su rođendani oni o kojima se priča i mjesecima kasnije, a idealna torta, baš za tebe, bila bi neka na katove. Jer zašto imati običnu tortu na jedan kat kada možeš na tri.


Ja razmisljam da narčim neđto slično torti sa slike hhahaha

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

33.589
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!