Slika nije pronađena

Fenomen Sumraka nije lako objasniti, najljepša ljubavna priča svih vremena, čiji rasplet s nestrpljenjem očekuju milijuni gledatelja širom svijeta, a CineStar vam uoči finala, donosi Sumrak maraton koji će se održati u svim gradovima.

Jedinstvena prilika da pogledate sva tri filma iz Sumrak sage, tri večeri za redom, a točno u ponoć i minutu imate priliku među prvima u svijetu pogledati najiščekivaniji film godine, Sumrak saga: Praskozorje, 1. dio.


Filmove u CineStaru možete pogledati prema slijedećem rasporedu:

  1. Sumrak - 14. studenog u 20:00 sati
  2. Mladi mjesec - 15. studenog u 20:00 sati
  3. Pomrčina - 16. studenog u 20:00 sati
  4. Praskozorje - 16./17. studenog u 00:01 sati

 

Za najveće fanove u CineStaru su pripremili jedinstveni kino party na kojem ćete se zabavljati i plesati uz ritmove najpoznatijih uspješnica iz filmova, počastiti se pićima dobrodošlice, a osim DJ-a, za odličan ugođaj pobrinut će se i partner filma Schwarzkopf koji je za vas pripremio nagradne igre, poklon pakete i Look a Like natječaj u kojem će vas frizer pretvoriti u Bellu, Edwarda ili Jacoba.

Ulaznice za Sumrakomaniju u Cinestaru se mogu kupiti u svim centrima i putem web stranice CineStara.

Ako si najveći fan Sumrak sage, osiguraj svoju ulaznicu već danas, dobro se provedi na Sumrakomanija partyu i osvoji vrijedne nagrade. Vidimo se u CineStaru!

robert pattinson kristen stewart sumrak saga