Slika nije pronađena

Ovog proljeća (od 22. ožujka do 22. lipnja) CineStar vas poziva da iz udobnih fotelja odlutate u uzbudljive svjetove naiščekivanijih  filmskih naslova.

Svijet u kojem živimo nezamisliv je bez filma, jer on pomiče granice stvarnosti i otvara vrata nepreglednih prostora mašte. Vodeći kino prikazivač u regiji, Blitz CineStar već je devet godina na tržištu s ciljem da omogući gledateljima zabavu, obrazovanje, kulturne sadržaje i pozitivan utjecaj na cjelokupno društvo.

Ovog proljeća CineStar je za vas pripremio posebnu ponudu najiščekivanijih svjetskih blockbustera, 11 filmova koji će vas ostaviti bez daha: Igre gladi, Snjeguljica, Bijes Titana 3D, Titanic 3D, Američka pita: okupljanje, Battleship, Osvetnici, Diktator, Ljudi u crnom 3 3D, Snjeguljica i lovac, Prometej 3D.


U razdoblju od 22. ožujka do 22. lipnja pogledajte pet blockbustera po želji te sakupljajte žigove i dobit ćete gratis ulaznicu na CineStar Stars club kartici za film po vlastitom izboru.

U CineStar kinima s pet zvjezdica uživajte u najkvalitetnijoj slici i tonu, da cjelokupni doživljaj bude nenadmašan. Danas su sva CineStar kina, sve dvorane potpuno digitalizirane te opremljene prema najsuvremenijim standardima koji najbolju svjetsku audio-vizualnu tehnologiju kako bi uživanje u blockbusterima bilo bez premca.

CineStar kino film

Još vijesti