Slika nije pronađena

Nova školska godina tek je počela, a neke stvari već su totalno zakon!

Naši profesori su stariji, ozbiljniji i obrazovaniji od nas pa ponekad zaboravimo da su i oni samo ljudi od krvi i mesa kojima se katkad potkradu pogreške.

U to se ubrajaju i nezgodno sročene izjave ili izvrnute riječi zbog kojih su se učitelji vjerojatno crvenjeli poput semafora. Zamolili smo vas da nam otkrijete najveće 'bisere' vaših učitelja, a vi ste spremno natipkali provale koje su nas nasmijale do suza.

Baš kako smo i obećali, izdvajamo najsmješnije:

'Profa je izjavila da će u učionici ubrzo biti "VAJ FI" na koji ćemo se moći spojiti.'


'Profesor iz tehničkog: Ovaj vijak ne može ući nigdje osim tamo gdje može.'

'Profa iz kemije: Ja uvijek sve saznam od vas. Samo vas malo zbunim pitanjima. Doć' će cica na kolica. Ajmo sad, moje cice, na zadatak.'

'Neću više tolerirati nepričanje i nemar...'

'Kako smo u 4 razredu srednje dobili novog razrednika,na kraju školske godine kupili smo poklon i bivšoj razrednici i razredniku.Svatko od njih je dobio sat.Kad su pogledali satove bivša razrednica je rekla: Uff njegov je stvarno velik! Naravno mislila je na sat hehe. Mi smo prasnuli svi u smijeh, a da stvar bude još gora, tu su još bili kamermani koji su sve to snimali pošto je kraj školske godine :D'

Bio je utorak i profesorica je rekla - 'Danas je cijeli dan utorak'

'Danas ćemo obraditi Engleza i Francuza. Umjesto danas ćemo odraditi engleskog i francuskog pisca.'

'Kad je profesorica u 6. razredu jednoj curi rekla: 'Kako napreduješ s menstruacijom' - umjesto da je rekla meditacijom'

'Cijeli razred se žalio kako im se ne da dizati ujutro za školu, a profa se izderala : "PA DOBRO DJECO VI MISLITE DA SE MENI DIŽE UJUTRO???"

Moja učiteljica je jednom đaku htjela reći: 'Mrdni se!', no umjesto je rekla 'Prdni se'

'Profesor iz fizike: Kod tračnica nije problem ljeto. Nije problem zima... problem je ljeto.'

Ove godine povratak u školske klupe može biti totalno zakon. Da, dobro ste pročitali, totalno zakon!

Kako bi povratak u školske klupe bio totalno zakon, Vipnet ti omogućuje dodatnih 1500 megabajta koje možeš trošiti kako te volja. S hrpom dodatnih megabajta, u Zakon! tarifi koja sada sadrži ukupno 3000 MB i 1500 min i SMS-ova, a bez obzira na to jeste li ti i frend u istoj mreži, čavrljati i tipkati možeš jednako prema svim mrežama. Za samo 50kn/mj., također možeš uloviti zanimljive selfieje sa svojim starim školskim društvom i instant ih shareati na Snapchatu, Instagramu ili Facebooku.


Za zakon jesen u školskim klupama, potrebno je još samo poslati poruku sadržaja ZAKON na 13106 i aktivirati Zakon! tarifu. Saznaj više!

I.N.

Sponzorirani sadržaj

Škola Učenici profesori biseri

Još vijesti