Slika nije pronađena

Nema cure koja se barem jednom nije zapitala: 'Voli li me zbilja moj dečko?' Što je sumnja manja, to je vaša povezanost i zaljubljenost veća, stoga je tim prije dobro otkloniti svaku sumnju.

Sumnja može izjedati dušu i dovesti do ljubomornih ispada i brojnih svađa. Saznaj ljutiš li se bezveze ili je tvoja sumnjičavost ipak opravdana. Evo kako!

Želi znati kako ti je prošao dan?

Ispituje te što si radila, kako je bilo u školi, je li ti neki film koji si gledala bio OK i slična pitanja. Ako te voli, pokazat će iskreni interes za tebe i stvari koje radiš. Ako mu se baš fućka kako si i što radiš, znači da mu je s tobom dobro samo tada – dok mu je dobro, ali čim mu možda malo dosadiš ili sretne neku zanimljiviju curku, mogao bi bez treptaja oka reći: 'Baj, baj!'


Dakle, važno je da te vidi i kao prijateljicu s kojom želi podijeliti svoja iskustva i misli, a ne samo kao djevojku. Ako je takav prema tebi – zaista te voli, sretnice jedna!

Uskače kada ti je potrebna pomoć?

Imaš problema s matematikom, ali njemu super ide taj predmet i nije mu teško dva sata s tobom vježbati jednadžbe. Kada si bolesna, obavezno ti dolazi u posjet i tetoši te. Kada si se posvađala s frendicom, obavezno te sasluša i, ako treba, bude ti rame za plakanje. Ako imaš dečka koji to čini, zaista mu je stalo do tebe.

Zbog tebe radi stvari koje inače ne voli?

Ide u kino pogledati romantičnu komediju samo zato jer si ga ti zamolila, a inače bi radije gledao neki SF triler ili horor od kojeg ti se ježe sve dlake na tijelu. Upoznao je tvoje roditelje samo zato jer si ga ti zamolila, inače bi najradije od njih pobjegao kilometrima daleko. Kupuje ti tvoju omiljenu čokoladu s lješnjacima iako sam ne podnosi lješnjake. Sve su ovo sitnice po kojima možeš iščitati da mu je jako, jako stalo do tebe.


Dakle, dečko koji je zaljubljen i stalo mu je do cure, sigurno će se zanimati za curu, pomoći joj i kada ona sama traži i kada sam zaključi da joj je pomoć potrebna te će zbog nje često prihvatiti stvari koje inače ne voli. Imaš li takvog dečka, prava si sretnica, ali i čuvaj posebne osjećaje koje imate. Nemoj ga uzimati zdravo za gotovo i iskorištavati ga jer bi se od svega toga mogao jako umoriti i bez obzira koliko bio zaljubljen, pobjeći glavom bez obzira. Ukratko, budi spremna uzvratiti istom mjerom.

N.LJ.J.
Foto: Photoxpress.com

ljubav savjeti dečko veza