Slika nije pronađena

Jesen je stigla, a to znači da je vrijeme da iz balerinki hrabro zakoračimo u čizme. Ove sezone nudi nam se puno različitih stilova, tako da će i sportašice i šminkerice sigurno pronaći nešto za sebe.

Svoje odjevne kombinacije pak možeš osvježiti čizmama u zanimljivim bojama poput zelene i tamno crvene koje su ove sezone posebno in. Donosimo ti par jesenskih trendova koji će te ugrijati ali i upotpuniti tvoj stil.

Casual, udobno i vrlo, vrlo toplo

Sportski modeli  idealni su za razne kombinacije, a naglasak ove sezone je na raznim uzorcima i bojama. Evo što smo pronašli u našim dućanima:



S lijeva na desno: H&M  (199 kn), Pull & Bear (459 kn), Deichmann (199 kn)

Motoristički glam

Ove jeseni dozivaju nas iz gotovo svakog izloga, a posebno su nam drage one ukrašene remenčićima ili zakovicama. Evo što smo pronašli u našim dućanima:


S lijeva na desno: Stradivarius (699 kn), Bershka (699 kn), ShoeBeDo (589 kn)

Gumene čizme sa stilom

Kad krenu kiše jesenje bitno je ostati 'na suhom'. Kao male smo voljele s njima gackati po lokvama, a sada ih i prave fashionistice koriste u mnogo ozbiljnijim izdanjima. Evo što smo pronašli u našim dućanima:


 S lijeva na desno: Bershka (399 kn), Stradivarius (299 kn), ShoeBeDo (449 kn)

Čizmice do gležnja

Za izlaske tu su gležnjače ili čizmice u boji koje su moramo  priznati, pravi bombončić.  Evo što smo pronašli u našim dućanima:


S lijeva na desno: H&M (199 kn), Deichmann (199 kn), Stradivarius (399 kn).


Sonja Curi

čizme Moda stil

Još vijesti