Slika nije pronađena

Maryln Monroe je davno izjavila kako su dijamanti najbolji djevojčini prijatelji. Mi se s pravom pitamo: ma kome trebaju dijamanti uz ovako cool i otkačen nakit?

U zadnje vrijeme je na društvenim mrežama prava poplava genijalnog nakita pomoću kojeg možete upotpuniti svoj look ili mu dati posve drugi ton. Za hladne i tmurne jesenske i zimske dane preferiramo boje, boje i opet boje.

Nakit od pleksiglasa je popularan u zadnje vrijeme, stoga ne čudi što su se mnogi kreativci odlučili poigrati njime. Ribice u akvariju, šiljci, noževi, lubenice i kragne uljepšat će vam svaki dan. Osim što su originalne, lako ih je kombinirati u dnevnim varijantama, ali i u nešto elegantnijim izdanjima. Na kavu, u školu, na tulum ili u disko – pristaju svugdje!


OH TIGER


SEXY PLEXY


SEXY PLEXY

Nakit od legića je dokaz da se tim svevremenskim igračkama ne vole zabavljati samo djeca, nego i odrasli. Ogrlice različitih boja, oblika, zabavno prstenje i otkačene naušnice natjerat će vas da poželite isprazniti novčanik na licu mjesta.


YO SOY JUANITA


YO SOY JUANITA

Šiljila, olovke, kišobrani ili on/off button malog srca, sve se može pretvoriti u neodoljivi nakit ako ima dovoljno mašte i kreativnosti.


LOLINA KUĆNA MANUFAKTURA


LOLINA KUĆNA MANUFAKTURA

Budući su brkovi u posljednje vrijeme sveprisutni na licima jačeg spola, taj motiv nije mogao izostati ni s nakita. Šareni, uvijeni, veliki, mali – sve ih pronalazimo obješene na srebrne, zlatne ili crne lančiće.


LUCE LU


LUCE LU

Zabavni nakit mami svima osmijeh na lica, a mnogo toga govori i o osobi koja ga nosi – da ima samopouzdanja, smisla za humor i smisla za modu. Ukoliko vam je sva odjeća iz ormara dosadila, ne morate se bacati u trošak obnavljajući kompletnu garderobu - dovoljan je jedan komad ovakvog originalnog nakita i sve kombinacije već će djelovati drugačije.

Budući se bliže blagdani, očekujemo mnogo sajmova i modnih buvljaka na kojima ćemo pronaći još zanimljivog nakita koji će nam uveseljavati hladne dane. I sigurni smo da je Marlyn imala prilike vidjeti ovaj neobični nakit, ne bi smatrala dijamante najboljim prijateljima.

I.N.
Foto: Facebook


Sponzorirano:

Tražiš fora nakit? Posjeti TipTop SHOP i pronađi nešto za sebe. Ogrlice, prstenje, narukvice, naušnice... 

nakit facebook društvene mreže stil