Slika nije pronađena

Mlada Zadranka Ivana Radovniković iza sebe ima već tri albuma, a riječi i melodiju njene pjesme Moj si anđeo zna vjerojatno svaki živući Hrvat. Osim što je pjevačica, Ivana je i skladateljica te studentica politologije koja nogama čvrsto stoji na zemlji. Zaključili smo to obzirom na njene odgovore u našem najnovijem Modnom leksikonu – koliko ste se puta uspjele vratiti iz shoppinga bez ijedne male vrećice? Ivani to polazi za rukom jer pažljivo bira i procjenjuje što nosi. Provjerite i ostale odgovore.

Uljepšavajući se dnevno provodim:

Vrlo malo vremena, nisam tip osobe koji se šminka kada ide na kavu u kvartu ili dućan… ali ako se radi o nekom koncertu, izlasku i sl. onda to zna potrajati i do 2h.. : )

U mojoj kozmetičkoj torbici nalaze se:

Hrpa stvari koje ni ne koristim, jedva je mogu i zatvoriti. Al nedavno sam kupila jedan lijepi kovčeg za make up pa je to puno preglednije nego inače.

Kozmetički preparati bez kojih ne mogu:

Definitivno krema i melem. Uvijek i svugdje!

Omiljeni parfem:

Bvlgari Omnia

Najviše muke stvara mi:

Lakiranje desne ruke lijevom. Svladala sam razne načine crtanja po noktima, ali uvijek mi je lijeva ruka reprezentativnija od desne.

Omiljeni sport mi je:

Tenis. Igram ga od malena, moj tata je trener tenisa ali se nikad njime nisam pokušala baviti profesionalno. Iako volim timske sportove, moj natjecateljski duh se ipak bolje snalazi u individualnim sportovima. Istovremeno se mogu opustiti i dobro ispuhati udarcima.

Pazim na prehranu:

Od kad sam postala apsolvent počela sam voditi računa o tome što jedem…prije je to bila nemoguća misija, što zbog rasporeda predavanja na faxu, što zbog studentskog stila života… Sad se trudim jesti zdravije, iako nikad nisam išla na neku dijetu, previše volim hranu da bi se patila za 3kg manje. Ali sport i zdrava hrana u  kombinaciji su moj moto.


Beauty tretman koji najviše mrzim:

Depilacija, ništa ne mrzim više od toga. Srećom sam plavuša pa nemam ozbiljnijeg posla, ali i ovako mi je to jedna od mrskijih stvari na svijetu.

Moj stil može se nazvati:

Casual, jer u privatnom životu najčešće nosim odjeću u kojoj se udobno osjećam. Ipak to se razlikuje od stila na koncertima i nastupima koji su najčešće primjereni dotičnoj prilici. Uglavnom uvijek kombiniram neke stvari koje se trenutno nose sa nekim klasičnim detaljima.

Omiljeni komad odjeće:

Trenutno je to jedna haljinica s pletenim uzorkom, ali kod mene se to vrlo često mijenja. Skoro svaki drugi tjedan…brzo mi dosade stvari.

Na odjeću mjesečno trošim:

Ustvari vrlo malo. Idem često u shopping, ali se vratim isto tako praznih ruku. Problem nastaje jedino kada vidim nešto što moram imati, ali i tad racionaliziram da li mi se na to isplati potrošiti određenu sumu s obzirom da često ništa ne nosim više od godine dana…

Najdraži modni dodatak:

Trenutno su mi ogrlice i narukvice, ali i to se kod mene jako često mijenja…do prije mjesec dana je to definitivno bila torba : )

Omiljena odjevna kombinacija za izlazak:

Ovisno o tipu izlaska, ali tajice, fora majca s printom, sako i čizme. Po mogućnosti ne previsoka peta jer spadam u one koji do jutra skaču i plešu.

Moj savjet teenovkama:

Što god radili nikad se ne zaboravite dobro zabaviti !

I.V.

Ivana Radovniković modni leksikon