Slika nije pronađena

Moram priznati da sam polako počela zaboravljati na ovog slavujčića, dok ga nedavno nisam 'susrela' u najprodavanijem ženskom mjesečniku, u rubrici Bezobrazno zgodan (ili tako nešto). Filip je svojim nastupima na Showtime-u Nove TV prije nekoliko godina ostavio publiku bez daha, dok se trenutno ufurava u pravi studentski život u Zagrebu. A s obzirom na to kako izgleda, u redakciji vjerujemo da bi svi momci morali detaljno proučiti njegov modni leksikon... Jer ako netko zna, onda je to Filip.

Obraćaš li puno pozornosti na svoj izgled? Koliko ti je vremena dovoljno za jutarnje spremanje?

Ne pretjerano, to su više neke male sitnice koje svatko od nas radi, ali kako dani postaju hladniji a grijanja u kupaoni nema, jutarnja spremanja sve su brža.

Bez kojih kozmetičkih preparata ne bi mogao živjeti?

Kako moj raspon kozmetičkih preparata seže od sapuna, vode i Nivea kreme, mislim da bi ta tri 'preparata' bila moj odabir.

Omiljeni parfem?

Trenutno koristim Chanel allure homme sport i moram priznati da mi je to dosad najdraži.

Postoji li nešto čime na sebi nisi zadovoljan?

Hmmm, pa trenutno se ne mogu nečeg sjetiti, ali javiti ću vam čim postanem nečim nezadovoljan :P

Koji ti je omiljeni sport i baviš li se kojim aktivno?

Sportova sam prošao puno, od košarke, gimnastike pa do karate-a i boksa. Od svih njih boks mi je ostao u najboljem sjećanju jer su tamo treninzi bili najteži i najučinkovitiji. Sada odlazim 4 puta tjedno u teretanu i držim se programa kojeg mi je napravio jedan prijatelj.

Paziš li na prehranu?

Kako sam sad u stanu gdje moram sam kuhati, trudim se što više kuhati zdravo. Ipak nekada je pizza jača od mene. :)

Kako bi nazvao svoj stil odijevanja?

Kada bi morao odrediti svoj stil odijevanja bio bi to neki casual, ovisno o prigodi. Znaju tu i upasti cipele i odijelo ako to zahtjeva posebna prigoda.

Koji ti je omiljeni komad odjeće?

Uvijek su mi bile drage majice. Kada bi morao odabrati samo jednu, bila bi to moja majica koja je već 6,7 godina uz mene i dalje mi dobro stoji. Nekad mi se čini kao da smo zajedno rasli. Sad je postala gornji dio pidžame ako je panika i nema druge.

Voliš li shopping?

Shopping mi je prije bio nužno zlo, no sada kad sam u prilici i u dobrom (po mogućnosti ženskom) društvu, gušt mi je kupiti poneki odjevni predmet.

Paziš li i na asesoar?

Naočale mi nikada nisu bile drage, ali satovi jesu. Već sam neko vrijeme bez sata, no planiram si za Božić, kada su svi darežljivi, kupiti neki novi sat.

Što misliš o pokušaju stvaranja trenda nošenja torbica među jačim spolom?

Hehe, pa ja ću ići za onom Tko voli nek izvoli, meni su i dalje džepovi dovoljni.

Omiljena odjevna kombinacija?

Bokserice i majica :)

Tvoj savjet teenovcima?

Redovito perite zube i nemojte krasti bežični internet jer će vas prije ili kasnije otkriti pa ćete se morati smrzavati ispred NSB-a nedjeljom i pisati mail. I naravno, budite na svoj način originalni i uvijek drukčiji od ostalih.

I.V.

Filip Dizdar modni leksikon intervju