Slika nije pronađena

Popularni je Justin jako produktivan u posljednje vrijeme - nakon laka za nokte i svoje lutke (o čemu smo već pisali) zadnja vijest je da izdaje parfem!

No, to neće biti običan parfem u bočici kakav su na primjer izdali njegovi kolege Usher ili Christina Aguilera, nego nešto potpuno drukčije. Naime, Justin je stvorio novi hibrid između modnih dodataka i parfema: predstavit će narukvice i tzv. dog tag ogrlice (to su one sa srebrnim privjeskom pravokutnog oblika kakve nose i vojnici) koje će biti natopljene mirisom. Pojaviti će se prvo u Americi krajem studenog u Walmart dućanima, a nakon toga, nadamo se, kreću u pohod na cijeli svijet.

Mirise je proizveo u suradnji sa Etoile Nation Beauty kompanijom, a da ne mislite da je samo posudio ime proizvodima, Justin je itekako sudjelovao u procesu proizvodnje, tako da je probavao razne mirisne kombinacije dok nije  našao onu pravu  koja mu se svidjela.

Mirisi će se zvati My World (po njegovoj sadašnjoj turneji), postojati će 4 verzije: Icon, Energy, Tour i Web, a cijenom od 40-ak kuna biti će vrlo prihvatljive. Justin predlaže da kupite više verzija i kombinirate ovisno o raspoloženju, tako da samo promjenite privjesak na lančiću ili narukvicu. Mirisi su unisex (za cure i dečke), a sadržavaju note bergamota i nara s dodatkom mošusa.

Jedva čekamo!


Jasna Rausavljević

Justin Bieber