Slika nije pronađena

Serija 'Euphoria' postala je hit odmah po izlasku prve epizode, a osim radnje koja je osvojila gledatelje, nemoguće je ne primijetiti i skroz otkačene i kul make up lookove koji nose likovi. Nije ih lako iskopirati i isfurati za 'običan' dan u školi, ali zato su tu posebne prilike. Ili od sada i Instagram filteri uz koje možeš lako provjeriti kako bi ti stajali.

Nisi mogla pogledati nekoliko epizoda ove serije, a da ti nije za oko zapela šminka na glumicama. Osim što to nisu baš nosivi svakodnevni lookovi, ne čini se ni da ih je prejednostavno iskopirati. Puni su boja i šljokica, savršeni za situacije kada želiš biti u centru pažnje. Pa ipak, prije nego ih kreneš raditi na sebi, sada možeš na Instagramu uz pomoć ovih novih filtera vidjeti kako bi ti stajali. Ideja za ovim filterima došla je od youtubera Igora Saringera, koji je kreirao filtere i postavio ih na Instagram.


Postoji 10 različitih filtera, a većina njih su lookovi koje su nosile Jules i Maddie. Filtere nećeš pronaći među ostalim filterima, već ih moraš tamo sama dodati, a postoji nekoliko načina na koje to možeš napraviti. Najjednostavniji način da dođeš do njih je da odeš na profil Igora Saringera i tamo pod filterima proskrolaš do 'Maquiagens Euphoria', otvoriš ih te u lijevom donjem kutu klikneš na 'Isprobajte'. To će te odvesti direktno na filtere i na ekranu ćeš vidjeti brojeve 1-10, koji prezentiraju svaki od lookova.


Vizažistica serije jednom je prilikom i objasnila make up lookove, otkrivši da je svaki od lookova refleksija toga kroz što određeni lik u seriji u tom trenutku prolazi. Tako su primjerice lookovi koje nosi Jules ponekad zaigrani, a ponekad skroz mračni i čudni. U trenutku kada joj je glava bila u oblacima nosila je tuš na očima iscrtan u obliku oblaka, a kasnije kako su se serija i priča razvijale, šminka joj je postala u potpunosti drugačija.

Foto: Imdb/ Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Ovaj prikaz suvremenog tinejdžerskog života ostavit će vas bez teksta! 'Euphoria' je MUST WATCH

FYI postoje različiti oblici beauty blendera! I svaki od njih je za nanošenje drugog proizvoda

Ravne, s lukom, tanke, deblje? Saznaj koji je najbolji oblik obrva za tebe s obzirom na oblik lica

Izgled make uo look šminka serija Euphoria Filteri instagram