Želim ostvariti svoj san

3

HelenV-lover
30.08.2018.

Obožavam pjevati jednako kao i čitati.Pjevam po kući cijele dane.Uspavljujem se pjevanjem.Najveći problem je što nemam sluha za pjevanje pa ne mogu ići na zbor ili u glazbenu .San mi je da postanem pjevačica .Glumu isto jako volim i na to sam se upisala .Ne želim odustati od sna da postanem pjevačica .Isto tako nadam se da ću barem u glumi trebati odglumiti pjevačicu.Zanima me da li neko ima slično iskustvo kao ja.Bez obzira kažete li da trebam odustati od pjevanja ,ja ću i dalje to raditi jer to volim.Zato ako volite to što radite ne odustajte ako vas to usrećuje nastavite to raditi.

Komentari

31.08.2018.

v j e ž b a
v j e ž b a
v j e ž b a
i samo V J E Ž B A

btw. mozes ici u glazbenu i na zbor i bez sluha, jer se malo tko bas radja sa velikim talentom.

01.09.2018.

Ako nemaš glasa nitko te ne može napraviti pjevačicom. Istina ako si fižički lijepa uvijek možeš ići stopama Lidije Bačić i ostalih i glasnom glazbom i odjećom zamaskirati to da ne znaš pjevati. A možda bi mogla promjeniti snove i usmjeriti se na nešto drugo.

03.09.2018.

Slažem se s prvim komentarom. Ja sam ko mala išla na zbor i lijepo sam pjevala. Sad već godinama ne idem i ne zvučim nikak dok pjevam haha. Stvar je u vježbanju. Kak sportaši konstantno vježbaju svoje mišiće i trude se ostat u kondiciji, tak i pjevači moraju konstantno radit na svojim glasnicama i "držat ih u kondiciji". Upiši se u školu pjevanja, zbor, bilo što, nađi ljude koji će te naučit vladat s glasom i s kojima ćeš vježbat što češće možeš. Ako ti je to tak velika želja, onda se potrudi :)

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.508
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!