Zašto si takva?

4


09.06.2020.

Čudna je. Zašto se druži sa njom? Previše je glasna. Ponaša se seljački. Šta glumiš? Grudnjak samo fufe nose. Kurve nose poderane traperice. Što nije u redu s tobom? Zašto se družiš s ciganima? Ne druži se s njima. Zar se s njim navlačiš? Koji ti je? Jadna si. Preglasna si, smiri se. Ne smij se toliko. Čuo sam da se jebala sa njim u grmlju. Zar ti je trebalo to u životu? Ako si već toliko željna kurca kupi si vibrator. Jesi bar naplatila? Ti nikada u životu nećeš biti ništa više osim seoske kurve. Zašto se tako oblačiš? Čemu samo crnina? Gledaj kako se druge cure oblače. Zašto se tako šminkaš? Šminkaj se normalno. Nisu maškare. Ti si u sekti. Drogiraš se. Bolesna si. Nešto stvarno nije u redu sa tobom. Ne sramoti me. Ona je sotonista. Vidio sam je kako zakapa ljude u šumi. Bježi od nje, pojest će te. Čula sam da se pojebala s nekim likom na maturalcu. Trudna je. Kurva. Glupa je. Debela je. Jadna je. Ružna je. Jesi čuo? Jesi čuo? Rekla je da si peder. Premjestite je, ne želimo je u našem razredu. Ne reže se za stvarno, to je nacrtano sa flomasterom. Ubij se. Ona to radi samo da bi privukla pažnju. Reže se. Zašto se režeš? Zašto si to napravila. Ma daj, vidi se da samo glumi. Kada nabavim auto, nemoj ni slučajno da mi se nađeš na putu, jer ću te pregaziti. Kurvooo. Moj idealni tip cure je plavuša sa velikim sisama i velikim dupetom... ali i ti si u redu. Poreži se ili ću te ostaviti. Jesi vidio? Izrezala se je. Zašto crtaš po sebi? Skočila je. Napravila je to radi njega. Pokušala se ubiti..........
Ne slušaj ih što govore. Nemoj se nikad mijenjati zbog drugih. Posebna si. Lijepa si

Uredi Obriši

Komentari

MandaFlasarka

MandaFlasarka

10.06.2020.

Ne znamo mi zašto si takva. xd

10.06.2020.

Naslov je retoričko pitanje. On ustvari predstavlja pitanje tj. komentar koji sam najviše dobila tokom života. Činio se prikladnim s obzirom da tema teksta jest komentiranje mene od strane drugih, bilo roditelja, prijatelja, poznanika ili potpunih ne znanaca :)

MandaFlasarka

MandaFlasarka

11.06.2020.

Orlajt, zezam se. xd

12.06.2020.

Žao mi je sto si to sve proživjela, ali drago mi je da si shvatila da si ti posebna i jedinstvena bas takva kakva jesi i ne trebate biti briga sto drugi misle. U današnje vrijeme ljudi su stvarno postali grozni.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.417
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!