Priča #3

1

NeoMorph
09.11.2020.

Kratka priča, nikaj veliko.

Dakle, ovo se dogodilo negdje 2005-2006, kad sam ja bio prvi osnovne. Tad, ja i svi u mom razredu smo sakupljali one male figurice koje su se dobivale u sladoledu u čašici. Te figurice su se zvale mislim drakoherci ili gogoreci, bili su veličine čepa. Njih je bilo oko 50-100, a i sakupljali bi sličice koje dobiješ u sladoledu koje zaljepiš u album. Među tim 50-100 gogoherca/drakoherca, bio je jedan rijetki, poseban glavni kojeg smo svi pokušavali naći ali nikak. Bio je malo veći i izgledao je kao onaj Slimer iz Ghostbustersa.

Jedan dan poslije škole ja sam šetao doma sa dvije drugarice iz razreda. Dok smo šetali naišli smo na tu jednu čašicu sladoleda na stupu. Netko je bio jeo sladoled pa je ostavio čašicu na stup. I mi iz nekog razloga nismo provjerili da li ima figurice unutra i nastavili dalje. Iza nas je bio jedan drug iz našeg razreda koji je provjerio čašicu.
I dok smo mi hodali, odjednom smo čuli kak se netko dere „YES YES YES!!!!“. Mi smo se okrenuli i vidjeli druga iz razreda kako je skakao od sreće i bio sretan ko pedofil u vrtiću, a u ruci je držao tog glavnog gogoherca/dragoherca.

God damn it.

Komentari

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

10.11.2020.

Hahahahaha jaoooo pa što nisi proverio kako treba? 😂🤣🤣🤣

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.515
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!