Priča #2

1

NeoMorph
31.10.2020.

Ovo se dogodilo prije mnogo godina dok sam bio u osnovnoj.

Dakle, trenirao sam plivanje 9 godina u domu sportova, Zagreb, počeo trenirati od početka osnovne pa do početka srednje.
Ovo se dakle dogodilo kad sam imao 13 godina, u mojom grupi nas je bilo 5. Ja, neki klinac od 10-11 godina, i trojca iz srednje 15-17 godina. No oni su bili skroz uredu. Svaku subotu i nedjelju, mi bi se sastali ispred doma sportova u određeno vrijeme, onda bi nam netko dao ključ i lokot, mi bi onda ušli u jednu svlačionicu, presvukli se, stvari ostavili u toj svlačionici i otišli na bazen. Tko je zadnji u svlačionici on zaključa svlačionicu i ključ preda treneru. I nakon 2 sata trener bi nam dao ključ mi bi otključali svlačionicu, presvukli se i otišli ća svatko svojim putem.

Jedan dan tako mi odaberemo svlačionicu koja je bila dostupna, ja se presvučem i odem na bazen. 2 sata kasnije odemo pod tuš i dođemo do te svlačionice, ali nitko nema ključ. Dođe trener mi ga pitamo za ključ a on nam kaže da mu nitko nije predao ključ. Počnemo raspravljat tko je bio zadnji da je zaključao, i mi okrenemo pogled prema tom klincu 10-11 godina, koji nas je gledao onim „Uh oh...“ pogledom, i kad je otvorio usta i rekao šta je bilo, mi živce izgubili.

Dakle, on je bio zadnji u toj svlačionici taj dan. Zatvorio je vrata, zaključao lokot, izvadio ključ...

I ključ bacio preko nazad u svlačionicu.
U domu sportova večina svlačionica ima onu metalnu ogradu iznad, kako bi spriječili djecu od penjanja. Na sreću, taj dan mi smo svoje stvari ostavili u onoj ogromnoj svlačionici koja nije imala metalnu ogradu. Ali trener nam nije dao da se penjemo pa smo morali čekati domara, koji je došao nakon 10-15 minuta sa ljestvama, popeo se preko, upao u svlačionicu...
I bacio nam ključeve, mi otključali svlačionicu presvukli se i otišli ća.
I to je bilo to.


Komentari

MandaFlasarka

MandaFlasarka

31.10.2020.

Ajmeee. XD Koji krelac.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.515
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!