Povrijeđeni osjećaji

5

HelenV-lover
20.12.2020.

Imate li nekad osjećaj da svi za koje vi brinete najviše, oni više brinu za nekog drugog. Možda ću sada zvučati umišljeno ali briga me moram ovo negdje istresti. Mislim da sam predobra i da se trudim previše oko svih a zauzvrat dobivam skoro nista. Jeste li ikada nekoga toliko voljeli da ste mu oprostili bezbroj puta zato što ga ne želite izgubiti jer je bar osoba kojoj malo znacite. Zamislite osjećaj da vam neko govori kako ste odlični, super zabavni, najbolji, najbitiniji ali kad pitate tu istu osobu za izlazak, većinom ne stigne al za 2 dana izađe s nekim drugim i stavi na story. Kako se osjećate? Još zamislite da vam ta ista osoba obećava svašta a napravi jako malo i nakon toga kao da zaboravi na to obećanje. Osjećaj je...? Ja sam takva osoba da znam da cu mu i opet oprostiti i znam da nije dobra stvar ali jednostavno sam takva osoba.

Komentari

20.12.2020.

Nažalost koliko god tesko bilo, nekad moramo prihvatiti da oni koje mi najvise volimo ne vole nas i da onima koji su nama najbitniji mi nazalost nismo. Osjecaj je odvratan.

ivan995

ivan995

20.12.2020.

Prihvatiš to sve ne moramo se svakome svidjeti, onaj tko nema nikakvog osjećaja za tebe nemoj ni ti imati za tu osobu..kreni dalje naići će neka osoba koja će te znati cijeniti.

Nikich13

Nikich13

21.12.2020.

Doslovno ja. Znači od riječi do riječi...
A osjećam se povrijeđeno,ali oprostim i dobro.

HelenV-lover

HelenV-lover

22.12.2020.

Nikich13 da i onda kad mi neka osoba kaze nešto protiv te osobe, još i branim, al takva sam i gotovo.

Nikich13

Nikich13

23.12.2020.

E doslovno to

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.489
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!