Posebna cura, cool cura

6


15.06.2020.

Dečki to uvijek kažu kao kompliment, ne? Ona je cool cura, ona je posebna. Da bi bila cool znači da moram biti zgodna, pametna, samo malo ravnodušna i smiješna cura koja obožava nogomet, igrati igrice, piti jeftino pivo i ispunjavati sve seksualne fanzatije.
Naravno poželjno je i da volim fast food i i istu hranu kao i on dok usput nekako moram ostat S veličine, jer cool cure su prije svega zgodne. Zgodne i pune tolerancije i razumjevanja. Cool cure se nikad ne ljute; one se samo bezbrižno smješkaju i puštaju svog dečka, partnera da radi što želi. Ajde slobodno, seri po meni, ja sam cool s tim.

Dečki stvarno misle da ovakve cure postoje. Možda zato što je jako puno djevojki spremno dobrovoljno glumiti da su ta cool cura. Oko sebe sam stalno viđala muške prijatelje,rođake,kolege iz razreda,strance koji se dive tim glumicama. Ponekad ih poželim posjest i reći im: nisi u vezi s pravom osobom već sa curom koja je pogledala previše romantičnih filmova napravljenih od strane muškaraca koji su socially awkard i misle da takva djevojka stvarno postoji i da bi htjela biti baš s njim. A te iste cool djevojke su još više patetične: one se ne pretvaraju da su cure koje one žele biti već cure koje bi njihovi dečki željeli da budu. Ako ovo čitaš i nisi cool cura, nemoj misliti da tvoj dečko potajno barem malo ne želi takozvanu cool curu. Može to biti malo drugačija verzija - ako je vegetarijanac, cool cura voli salatu i dobra je sa psima; ili je možda je hipster i umjetnik a cool cura je istetovirana, ima fora pirs i voli Marvelove stripove. Verzije mogu biti malo ili više drugačije ali vjeruj mi, želi cool curu koja voli sve što on voli i nikada ne prigovara.

Zaista postoji razlika u tome kada volite nekog i kada volite ideju o nekome. Mnogi vole samo tu ideju o nekome ali ne i njegovu stvarnost, manu ili porok. Ljubav nas tjera da budemo bolji, mijenja nas- da da. Ali možda ona prava, bolja ljubav, nam daje dozvolu da samo budemo onakvi kakvi ustvari jesmo. Nije li to na kraju poanta svake veze: imati nekog tko vas poznaje kakvi ustvari jeste, biti shvaćen.

Uredi Obriši

Komentari

16.06.2020.

Kao muškarac moram ti reći da nas boli neka stvar hoćeš li pojesti 1 hamburger ili 25 u fastfood-u. Najbolje ženske koje znam nemaju pojma o nogometu i igricama te većina muških koje znam ne žele curu koja puši ili pije previše. Dobro većina mojih prijatelja su sportaši koji također ne puše/piju.

Ako si okružena muškarcima koji se divu tim "glumicama" onda si okružena krivim muškarcima.

Za mene je "cool cura" netko tko me podržava u svemu i netko kome se mogu obratiti kad god hoću. Jer na kraju dana ljubav se zasniva na poštovanju i sigurnosti a ne na veličini stražnjice i jel voliš nogomet lol.

17.06.2020.

Kad sam pročita prvi dio, pomislio sam na onaj monolog Amy Dunne iz filma Gone Girl haha.

Aham

Aham

18.06.2020.

Ovo sve gotovo i je njen monolog samo preveden na hr

MandaFlasarka

MandaFlasarka

18.06.2020.

Vidi se da je ovoj ženi samo dosadno.

Di_No

Di_No

02.07.2020.

Vratite mi mojih 3 minute života, prvi put uđem na ovaj dio teena i već žalim.

13.07.2020.

lijep članak

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.417
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!