Dolph Lundgren je skoro ubio Stallonea tijekom snimanja filma Rocky 4

2

NeoMorph
21.04.2021.

Tijekom snimanja filmova (pogotovo akcijskih) uvijek postoji jedno pravilo: "Sigurnost je na prvom mjestu." No, neki glumci ignoriraju ili odluče prekršiti to pravilo radi nekih njihovih razloga.

Tijekom snimanja filma Rocky 4, Sylvester Stallone je predložio Dolph Lundgrenu da oni jedan drugoga za stvarno udare kako bi borba bila puno napetija. Isprva, Lundgren je bio neodlučan o tome jer prije dok je snimao scenu sa Carlom Weathersom, Dolph je slučajno gurnuo Weathersa da je odletio 2 metra unazad i skoro je izbila svađa zbog toga. No, pošto je Stallone bio njegov šef, prihvatio je to.

Snimili su dio kao udaraju jedan drugoga za stvarno 3 puta. Stallone, nakon što je primio udarac od Lundgrena po treći put u prsa, osjetio je bol u prsima ali je to ignorirao jer je pomislio da će bol proći. No, nakon nekoliko vremena bol se je pogoršala i Stallone je imao poteškoća sa disanjem. Zbog toga je prebačen u bolnicu gdje mu je procijenjen krvni tlak bio preko 260. Bio je pod hitno hospitaliziran 4–9 dana. Kako se ispostavilo, Lundgren je Stallonea udario u prsa toliko jako da se Stallonovo srce tresnulo o prsni koš i počelo oticati.

Dok je bio u bolnici, Stalloneovo osiguranje nije htjelo platiti njegove račune jer nisu vjerovali u njegovu priču. I doktori mu nisu vjerovali, mislili su da je bio u automobilskoj nesreći jer je to ista ozljeda koju imaju i žrtve prometne nesreće; kad se automobil iznenada zaustavi, prsa udare u upravljač, i srce se tresne o prsni koš i počne oticati. Bez medicinske skrbi žrtve mogu umrijeti. Teško su vjerovali da je to uzrokovano ljudskom šakom.

Da ih uvjeri, Stallone im je pokazao neuređenu snimku borbe između njega i Lundgrena. Kad su doktori vidjeli u snimci Lundgrena, nabildanog lika od 196 cm, kako udara Stallonea u prsa, tek su tada bili uvjereni i Stalloneovo osiguranje je napokon platilo račune. Doktori nisu bili jedini koje je Dolph zastrašio njegovim izgledom. Carl Weathers kad je prvi put vidio Dolpha na setu, je rekao da mu je bilo neugodno.

2009 godine 3 lopova su upala u Lundgrenovu kuću dok njega nije bilo, niti su znali da je to njegova kuća. Zavezali su njegovu ženu i prijetili joj. No, kad je jedan od lopova ugledao Lundgrena u obiteljskim slikama i kad su shvatili da su upali u njegovu kuću, odvezali su njegovu ženu i pobjegli iz kuće bez da su išta ukrali.

Komentari

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

21.04.2021.

Ovo za 2009. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣idem u pakao, al to već znam

Aham

Aham

21.04.2021.

Preporučujem ti stranicu na fejsu, zove se 'Radioaktivni komarac', mislim da bi ti se jako svidio sadržaj i zanimljivost koje tamo pišu.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.515
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!