Jennifer's Body i Step Up

Ma tko kaže da kritičari uvijek znaju najbolje? Nekada se njihove ocjene ne poklapaju s mišljenjima publike, a tako je bilo i u ovim slučajevima. To što se njima ovi filmovi nisu svidjeli, ne znači da su loši.

Kritičari mogu reći što god žele, ali nemoj da ti njihove mišljenje bude presudno i da umjesto tebe odluči o tome pogledali neki film ili ne. Ima situacija kada kritičari popljuju film s razlogom, ali i situacija kada neki koji im se nisu svidjeli zapravo budu zabavni i simpatični. Ovi su teen filmovi upravo to. Opustit će te i zabaviti, nisu filmovi koji će te potaknuti na razmišljanje i koji su „pametni“. To što neki film nema super ocjenu nije nužno znak da je loš. Sjeti se da to što se neki film nije svidio nekoj osobi, ne znači da se neće svidjeti i tebi. U danima i večerima kada ti treba neki zabavan teen film, baci oko na neki od ovih 9 i ignoriraj ocjene kritičara.

1.Step Up

Ako voliš filmove s plesom, voljet ćeš i ovaj klasik iz 2006. godine. Priča prati dečka koji vandalizira privatnu umjetničku školu, a za kaznu mora odraditi sate čišćenja te iste škole. Zaljubi se u bogatu djevojku koja ju pohađa, a spoji ih jedan zajednički interes: ples. Iako dolaze iz totalno različitih svjetova, hoće li ples i zaljubljenost biti dovoljni da njihova veza uspije?

Shutter Island Filmovi koje se isplati pogledati do kraja: Ovih 10 briljiraju u posljednjih 10 minuta

2.The Princess Diaries

I dalje nam je nevjerojatno da su kritičari ovom filmu dali loše ocjene. Otkada je izašao pa do dan danas je jedan od filmova kojeg sve generacije obožavaju. Iako kritičare nije osvojila, Mia Thermopolis je obožavana od strane publike.

3.She's The Man

Kritičari su rekli da je tema ovog filma neozbiljna i da je plot twist predvidljiv. Što god oni rekli, nemoj da te to zaustavi i da ga ne pogledaš jer je film zapravo zabavan. Pratimo Violu koja se odlučuje prerušiti u dečka i glumiti da je muško kako bi mogla zaigrati u školskoj nogometnoj momčadi – jer cure ne primaju, ali ona zna da je dobra. Neprilike krenu kada se zaljubi u jednog dečka u svom timu.

4.Bring It On: All Or Nothing

Ako voliš srednjoškolske filmove, ovo je jedan tipičan koji će te zabaviti, a ima i nekoliko nastavaka. Ovo je treći nastavak „Bring It On“ serijala, a ako ćeš gledati, kreni od prvog. Filmovi prate ekipu srednjoškolskih navijačica i njihovih priprema za veliko natjecanje. Bit će drama i spletki!

5.Honey

Izgleda da kritičari ne vole filmove s plesom jer ovo je još jedan takav, ali zapravo skroz dobar i zabavan. Pratimo Honey, curu koja obožava plesati koja ima san postati poznata plesačica. Svijet joj se uruši kada joj njen mentor da ultimatum: ili će spavati s njim ili će dobiti ban u glazbenoj industriji.

6.John Tucker Must Die

Kada dečko prevari svaku curu s kojom bude, kad-tad će ga sustići karma. U ovom filmu se tri bivše djevojke jednog takvog dečka udruže kako bi ga naučile lekciju i kako bi ovaj put one njemu slomile srce. Romantična komedija koja je super zabavna.

The Kissing Booth KVIZ: Pokazat ćemo ti jednog lika iz filma, a ti pogodi o kojem se teen filmu radi!

7.Wild Child

Kada teen filmove recenziraju puno stariji ljudi, za očekivati je da im se neće svidjeti kao populaciji za koju su namijenjeni. Možda se 40-godišnjim muškarcima ovaj film nije svidio, ali teen curama je! Pratimo umišljenu bogatašicu koja završi u strogoj privatnoj školi. Život joj se promijeni za 360 stupnjeva, a kako će se uspjeti snaći? Saznaj u filmu!

8.Twilight

Znamo da „Sumrak“ nije filmsko remek djelo, ali dati mu loše ocjene je jednostavno nerealno. Film je osvojio cijeli svijet i postao hit. To što se kritičarima nije svidio nije ni malo utjecalo na njegov uspjeh. Ovo je samo dokaz koliko kritičari nekada fulaju.

9.Jennifer's Body

Imamo na listi i jednu horor komediju. Srednjoškolska navijačica ovdje završi opsjednuta i pretvori se u ubojicu dečki iz razreda. U glavnoj je ulozi mlada Megan Fox, a film ju je pomogao proslaviti.

Horor filmovi Horori koji su stvarno strašni: 9 filmova zbog kojih nećeš spavati noćima

teen filmovi filmovi za mlade lista filmova što gledati imaju loše ocjene kritičari zabavni filmovi filmovi za cure

Još vijesti