Galerija Voyage Voyage u teretani Voyage - 1 +4 Voyage - 2

Kada kreneš vježbati, nećeš odmah vidjeti neku značajnu promjenu. Treba proći vremena. Voyage voli redovito objavljivati fotke na kojima se hvali da ide u teretanu, a sada je pokazao i mišiće.

Svi vole pokazati rezultate napornog rada. Zašto se i ne bi pohvalila? Bilo da je to tijelo koje si izgradila u teretani, dobre ocjene koje su te odvele do faksa koji si željela ili full brineš o kosi i izgleda ti fenomenalno. Voyage spada u ovu prvu kategoriju. Ide u teretanu, a izgleda da je itekako zadovoljan s rezultatima jer se pohvalio objavom selfija bez majice. Ženski dio njegove publike će sigurno ostati oduševljen. Fotku je objavio na storyju pa se ne mogu vidjeti reakcije i komentari njegovih pratitelja.

Voyage u teretani

Radi na definiranju i izgradnji mišića i može ti biti inspiracija ako još uvijek nisi krenula redovito vježbati, a želiš ovo ljeto izgledati top. Nikada nije prekasno za krenuti!

 

 

Voyage se u posljednje vrijeme ozbiljno uhvatio vježbanja, a ima čak i osobnog trenera koji mu u tome pomaže. Mjesecima je non stop u teretani, a izgleda da se požrtvovnost isplatila.

Voyage Voyage o prljavim tajnama glazbene scene: "Jedva čekam da me proglase ludim, pa da vam dam sve dokaze."

Hailey Bieber - 5 Hailey Bieber je dosta govorkanja o njoj i Justinu – evo što poručuje svima koji pričaju o njihovom braku

voyage foto fotografija iz teretane Bez majice pokazao tijelo pokazao mišiće

Još vijesti