Galerija Mr. Beast Mr. Beast Mr. Beast - 1 +4 Mr. Beast - 2

Mr. Beast je bio u Hrvatskoj ranije ove godine, a iako se tada još nije znalo što to snima kod nas, video je sada napokon izašao van. U samo par dana je sakupio milijune i milijune pregleda.

Mr. Beast nosi titulu najpopularnijeg YouTubera na svijetu, a šanse da ga netko pretekne u ovom polju, vrlo su male. Svaki video koji objavi u samo par dana sakupi preko 50 milijuna pregleda minimalno. Sada je objavio i video koji je snimao u Hrvatskoj, a u samo dva dana ima skoro 67 milijuna pregleda. Nema sumnje da će ta brojka još itekako narasti u sljedećim danima.

Unique outlet Outlet sa šminkom i kozmetikom za kojim su u zadnje vrijeme svi poludjeli, a za koji i ti moraš znati

S obzirom da uvijek radi neke velike stvari i niti jedan njegov video nije nešto obično i jednostavno, bilo je za očekivati da i u Hrvatskoj radi nešto takvo. I da, pronašao je „napušteni grad“ u Hrvatskoj i tamo sa svojom ekipom proveo 7 dana. Radi se o razrušenom gradiću u kojem nema doslovno ničega, a ovo je bio izazov da vide mogu li tamo preživjeti.

Bio je u gradiću Kupari, kraj Dubrovnika, a nekako naslućujemo da će ovo postati nova hit destinacija za njegove pratitelje jer će htjeti vidjeti gdje je on to bio.

 

 

Stvari baš nisu išle po planu i imali su nekoliko problemčića tijekom tih 7 dana. Iako je Mr. Beast ovo radio, nikako, ali baš NIKAKO, ne preporučujemo da ideš raditi isto sa svojim prijateljima jer ovako nešto može biti jako opasno. Baci oko na video!

Nina Skočak u McDonald'su Nina Skočak je usporedila hrvatski i američki McDonald's – evo koji joj je bolji

mr. beast youtuber video Hrvatska Dubrovnik kupari snimao u hrvatskoj

Još vijesti