Galerija Pamela Badžek - 7 C&A traperice - 1 C&A traperice - 2 +8 C&A traperice - 3

Traperice nisu na glasu kao najudobniji komad odjeće pa su zato svi bili oduševljeni kada je domaća modna influencerica Pamela rekla da je pronašla jedne koje jesu. Traperice izgledaju odlično, a evo gdje ih je našla.

Ako neki dan želimo nositi hlače u kojima ćemo se osjećati što udobnije, većina neće posegnuti za trapericama. Trenirka ili tajice će biti najudobniji. Izgleda da su pronađene traperice koje prkose tom pravilu i koje bi mogle biti onaj udobni komad za kojim ćemo posezati u danima kada nas nije toliko briga kako izgledamo i bitnije nam je da nam je udobno. Plus je i što ćeš izgledati sređenije!

Outfit za izlazak I traperice mogu izgledati svečano – imamo 7 načina kako outfit s trapericama učini sređenijim

Pamela ili na društvenim mrežama poznatija kao Augusta XVI podijelila je da je na aerodromu i da nikada nije putovala u trapericama, ali da je pronašla jedne koje su toliko udobne i sada putuje u njima.

Pamela Badžek - 9

Naravno da su ju svi odmah krenuli ispitivati o kojim se trapericama radi jer tko ne bi htio udobne traperice. Nije skrivala i već je u jednom od sljedećih storyja objavila link na njih. Radi se o trapericama brenda Clockhouse iz C&A dućana. Traperice su visokog struka i malo širih ravnih nogavica, a bolje ih možeš pogledati u galeriji iznad.

 

 

Da su za ovim trapericama svi ludi najbolje govori činjenica da su već skoro rasprodane u svim brojevima. Jesu li stvarno udobne toliko koliko Pamela kaže, najbolje je otići u dućan, isprobati i provjeriti.

Outfit Hlače koje će ovog proljeća nositi cure koje žele biti u centru pažnje – neočekivano su postale hit

Traperice pamela augusta udobne traperice c&a traperice preporuke Moda modna preporuka modna influencerica

Još vijesti