Kim Kardashian

Održala se Met Gala 2024. i svi pričaju o odjevnim kombinacijama, ali u fokusu je i Kim Kardashian iz jednog drugog razloga. Mnogi su fanovi zabrinuti za njeno zdravlje zbog izgleda s crvenog tepiha.

Svi žele izgledati što bolje, ali kada to postane opsesija zbog koje netko ugrožava vlastito zdravlje tada je jasno da je otišao korak predaleko. Fanovi misle da je to slučaj i s Kim Kardashian. Sve je zabrinula kada se sinoć pojavila na Met Gali. Izgledala je fenomenalno i haljine je wow – osim vestice koja je sve zbunila, mnogima je upao u oko i njen struk. Ili bolje rečeno, izostanak normalnog struka.

Kim Kardashian - 1 Životne lekcije koje nas je naučila Kim Kardashian: Njih 7 te definitvno mogu svakondnevno inspirirati

Kim je poznata po figuri pješčanog sata i često to voli naglašavati, ali ove joj je godine struk toliko uzak da izgleda zabrinjavajuće i nezdravo. Ovako uzak struk nije nešto što se smatra normalnim.

 

 

Ima korzet koji je vjerojatno zategnut do krajnjih granice – što tijelo može podnijeti u nekom kratkom vremenu, ali ako se ovako nešto nosi često, može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme. Prejako zatezanje korzeta može oštetiti unutarnje organe, šteta koja se kasnije više ne može popraviti. Osim što su ljudi zabrinuti za Kim i što radi svom tijelu zbog izgleda i mode, zabrinuti su i kakvu sliku šalje mladim djevojkama koje ju prate. Ovo nikako nije zdrav izgled i nije normalno da netko ima toliko uzak struk. Nije nešto čemu bi trebala težiti i što bi trebala pokušavati imati, a nije ni nešto što bi itko trebao promovirati. Pogledaj u galeriji ispod i ostale odjevne kombinacije s Met Gale 2024.

Met Gala 2024: Što su nosile Kim Kardashian, Zendaya, Ariana i ostale djevojke? Imamo pregled! Met Gala 2024 - Ariana Grande i Zendaya Met Gala 2024 - Zendaya Met Gala 2024 - Zendaya +22 Met Gala 2024 - Zendaya

kim kardashian met gala 2024 zabrinula fanove uzak struk nezdrav izgled zabrinjavajuče

Još vijesti