Anyone But You

Kada gledamo romantične komedije čini nam se da likovi u njima vode tako super živote i pitamo se zašto se nama neke takve situacije ne mogu događati. Možda ne možeš iskopirati svaku situaciju iz romantične komedije, ali ove stvari možeš.

Želiš živjeti u romantičnoj komediji? Možda to i nije tako neizvedivo kako ti se na prvu čini. Dok gledaš romantične komedije, cure u njima, a pogotovo glavni likovi, čine se uvijek tako simpatične, kao da imaju baš zanimljive živote i kao da ih svi vole, a uvijek osvoje i dečka koji im se sviđa. Izgleda kao da im je uvijek zabavno i da im ide u životu, a čak se ni ne trude toliko. Ne možeš utjecati na stvari poput toga kada ćeš se u nekoga zaljubiti i kada ćeš upoznati svog princa na bijelom konju i hoće li to biti onako legendarno kao u filmovima, ali postoje načini kako svoju svakodnevicu učini da izgleda više kao romantična komedija. Imamo 10 ideja kako to može svatko postići.

Sretna veza Dečki uzmite papir i olovku: 8 slatkih i romantičnih gesti na koje bi se svaka cura rastopila

1.Zanimljivi svakodnevni outfiti
Bitan dio likova, pogotovo onih glavnih, je da imaju i zanimljiv i drugačiji modni stil. Točnije, imaju neki svoj stil po kojem postanu prepoznatljivi. Nemoj kopirati njihov stil, nego pronađi svoj. Otvori Pinterest ili Instagram i pronađi inspiraciju za svakodnevne outfite.

2.Radi na samopouzdanju
Jedna značajka koju možeš vidjeti u ovim likovima je da su samopouzdani. Čak i ako nisu na početku filma, postanu do kraja. Počni raditi na svom samopouzdanju dok ne postaneš sigurna u sebe i ne zavoliš sebe.

3.Složi playliste za različite situacije i različita raspoloženja
Bitan dio romantičnih komedija je i glazba. Trebaju ti playliste za različite situacije i za različita raspoloženja. Kada negdje ideš stavi slušalice i prigodnu playlistu, odmah ćeš se osjećati kao u filmu.

4.Nemoj se bojati riskirati
U svakom smislu, ne samo u ljubavnom. Glavni likovi u romantičnom komedijama riskiraju i donose velike životne odluke, a nekada naprave nešto totalno šašavo i neočekivano. Nemoj se bojati da ćeš se osramotiti ili da ćeš pogriješiti.

5.Nemoj forsirati traženje ljubavi i fokusiraj se na prijateljice
Nikada ne znaš gdje te čeka neko zanimljivo poznanstvo koje može postati nešto više. Upravo su oni slučajni susreti ti koji postanu legendarni. Jedna bitna stvar koju imaju likovi u romantičnim komedijama su njihovi prijatelji, oni bliski koji su uvijek tu za njih.

6.Kada je u pitanju ljubav, daj priliku i nekome tko nije možda tvoj tip
Svi imaju svoj tip dečka o kakvom sanjaju, ali možda bi te mogao iznenaditi i netko tko se ne uklapa u tu sliku koju imaš u svojoj glavi. Daj priliku nekome tko nije tvoj tipičan dečko, ali ti se sviđa i zabavno ti je s tom osobom.

7.Kada te nešto povrijedi dobro se isplači, ali onda nastavi dalje
Nitko nema život u kojem se ne događaju neke lošije i tužnije situacije. Kada se dogodi nešto loše, ne bi trebala tu situaciju ignorirati i gurati osjećaje pod tepih, isplači se i budi tužna. Glavni će se likovi isplakati, bit će danima u sobi i jesti čokolade, pizzu i gledati tužne filmove, ali onda će se dogoditi prekretnica i shvatit će da ne mogu tako dalje i da moraju nastaviti sa životom.

8.Pronađi hobi
Još jedna poveznica koju možeš vidjeti između glavnih likova je da svi imaju neke hobije i aktivnosti kojima se vole baviti. Neki čitaju, druge zanima moda, neki trče…pronađi i ti neki hobi (ili nekoliko njih) i imat ćeš uvijek nešto za raditi u slobodno vrijeme. To može biti bilo koja aktivnost koja tebe veseli.

How To Lose A Guy In 10 Days Filmski parovi kojima se divimo, a ne bismo trebali: 9 filmskih veza koje su super toksične i loše

9.Pleši!
Ples je nešto što je često u romantičnim komedijama – bilo da se ide van, da plešu na romantičnu pjesmu ili likovi plešu u svojoj sobi da se ispušu ili jer su sretni. Ples je obavezno tu! I ti možeš plesati kad se god pruži situacija – osjećat ćeš se bolje i pokazat ćeš da si opuštena i samopouzdana.

10.Počasti se ponekad kavom za van ili nekim fensi pecivom
Glavni likovi u ovakvim filmovima vole uzimati kavu za van ili uzeti si fensi doručak poput kroasana. Nećeš to raditi svaki dan, ali ponekad se možeš počastiti ujutro. Osjećat ćeš se ekstra!

romantična komedija život kao film kako da ti život izgleda kao film tipično za romantične filmove možeš i ti raditi osjećaj se kao da si u romantičnoj komediji

Još vijesti