Ema Luketin i Selena Gomez

Ljeto je krenulo i ukoliko još nisi nabavila badić, krajnje je vrijeme. Slavne cure su već na ljetovanjima, kupaju se, sunčaju se – i pokazuju nove badiće.

Selena Gomez je opet u fokusu s fotkom koja se pojavila na društvenim mrežama. Uživa na ljetovanju, a sve je zanimalo u kakvom je to badiću bila. Slavna se pjevačica ne zamara komentarima drugih na izgled svog tijela i uvijek s toliko samopouzdanja pozira u badiću. Posljednji koji je nosila je jednodijelni crni, koji se na prvu čini skroz običan, a zanimljivijim ga čine izrezi koje ima sa strane. Ne mora svaki badić biti „over the top“! Zapravo, slavne djevojke češće biraju upravo one jednostavnije modele. Zavirili smo na Instagram profile influencerica, pjevačica i glumica da vidimo kakve badiće one biraju za ovu godinu. Baci i ti oko!

Dua Lipa

 

 

Dua Lipa, kao zaštitno lice brenda Versace, naravno nosi i njihov bikini. Iako se dobro vidi samo gornji dio u fotki koju je objavila, jasno je da vjerojatno i donji izgleda vrlo slično. Crni bikini s točkama i motivima životinja koji nosi izgleda baš slatko!

Selena Gomez

 

 

Selena je za svoje posljednje ljetovanje odabrala jednodijelni badić i pokazala da on uopće ne mora biti bezveze i za starije. Njen ima i izrezane dijelove sa strane i vrlo visoko je rezan na nogama – i stoji joj fenomenalno.

Badić Mitovi o badićima u koje niti jedna cura ne bi trebala vjerovati – ovih 8 stvari nisu istina!

Kylie Jenner

 

 

Kylie Jenner uvijek nosi bikinije i nikada nisu u pitanju nikakvi ludi uzorci ili modeli. Ona je fan jednostavnijih badića, a samo mijenja boje i načine na koji ga zaveže. Posljednji koji je nosila je bio crveni!

Ema Luketin

 

 

Ema također već obilazi plaže i mogli smo ju vidjeti u nekoliko različitih badića, a jedan koji je zapeo za oko je bež s mrežastim uzorkom. Nije nešto što se vidi često i bit će odličan izbor za ljeto za one koji žele istaknuti ten.

Albina

 

 

Albina je objavila nekoliko fotografija iz Splita! Badić kakav je ona odabrala za početak ljeta također je jedan koji bi se mogao svidjeti curama koje vole minimalizam.

Sofia Richie

 

 

Djevojka čiji stil u posljednje vrijeme hrpa cura želi kopirati. Njen je stil jednostavan, elegantan i izgleda skupocjeno. Badić kakav ona nosi je običan crni bikini. Cijeli je izgled za plažu upotpunila sa šarenom maramom na glavi i mrežastom suknjom.

Ljetni outfiti Odjevne kombinacije koje ovih dana nose influencerice na Instagramu, a koje ćeš htjeti nositi i ti

Alix Earle

 

 

Influencerica koja već naveliko uživa na ljetovanju. Tek je počelo ljeto, a ona je već nosila toliko badića! Jedan koji se izdvojio će oduševiti cure koje vole girly i romantične modele. Volančići na rukavima su posebno slatki!

Vanessa Hudgens

 

 

Vanessa bira cvjetni uzorak! Njen je badić pun motiva lišća i cvijeća, a za razliku od ranije spomenutih cura, nije odabrala običan bikini, već je gornji dio sa žicom.

badic kupaći kostim Bikini kakve badiće nose slavni influencerice pjevačice u badićima slavne cure ljeto 2023 inspiracija za badić kakav badić odabrati

Još vijesti