Casual outfit

Bit će ti u njima super udobno, ali nećeš izgledati kao da te donijela voda. Par detalja u njima će promijeniti cijeli doživljaj tvog izgleda.

Svi imamo one dane kada nam se ne da pretjerano spremati ili se ne osjećamo baš dobro i nismo u moodu. Čak i kada imaš takve dane i jedini ti je cilj udobnost, svejedno možeš izgledati dobro. Ove su odjevne kombinacije dokaz toga! Nije loše imati u ormaru spreman jedan takav outfit. Možda to bude za dan kada imaš mengu i naduta si ili ideš negdje u prirodu u šetnju, ali ideš s dečkom koji ti se sviđa. E pa tada i u brojnim drugim situacijama ovakvi će outfiti itekako dobro doći. Možda ti čak postanu i najdraži komadi koje imaš u ormaru!

Anđela Kulaš Skinny traperice se i dalje mogu nositi i biti moderne – na ovih 5 načina će izgledati super

1.Jednostavni komadi uz fora obuću

 

 

Fokus može biti na obući i ona će biti ta koja će sve učiniti zanimljivijim i stajliš. Najobičnija majica i trenirka ili opuštene hlače mogu izgledati super ako ih nosiš uz Uggsice ili neke fora tenisice. Izgledat će Instagramerski i sređenije, a nisi se puno potrudila.

2.Komplet trenirke

 

 

Jednostavnije od ovoga ne može. Komplet trenirke je dobro imati u ormaru jer znaš da uvijek imaš udobnu opciju koja izgleda super.

Odjevna kombinacija Što nositi u školu ili na faks sljedeći tjedan: 5 odjevnih kombinacija koje rekreiramo s Pinteresta

3.U bež i smeđim nijansama

 

 

Kada smo u smeđim i bež nijansama izgledamo više stajliš nego u primjerice crvenoj ili žutoj boji. Možeš napraviti cijeli outfit u ovim nijansama i u njega spojiti sve udobne komade.

4.Hlače kao pidžama

 

 

Već je neko vrijeme popularno nositi hlače koje izgledaju kao da su pidžama. Jedan trend koji će se svidjeti svim ljubiteljicama casual outfita. U kompletu s vesticom na kopčanje ili običnom kraćom majicom – top kombinacija.

5.Udobne traperice i široka majica

 

 

I traperice mogu biti udobne. Ako si ti jedna od cura kojima su trapke udobne zašto ih ne nositi u casual outfitima. Dodaj na njih neku fora širu majicu i riješila si problem outfita.

Proljetni outfit Kakve će se proljetne jakne nositi ove sezone, a kakve su izašle iz mode?

odjevne kombinacije outfiti Moda casual kombinacije udobni outfiti izgledati dobro udobno i lijepo trenirka sređeno

Još vijesti