Hlače zategnute mašnicom

Mašnice su postale neizostavan dodatak na modnoj sceni, ne samo kao ukras već i kao praktično rješenje za mnoge probleme s odjećom. Njihova raznolika primjena otkriva koliko su multifunkcionalne i koliko mogu unaprijediti naš cjelokupni look.

Overline usana Trik na TikToku oduševio cure: Uz ovaj jednostavni korak olovka za usne će ti ostati postojana cijeli dan

Vjerojatno si već primijetila kako su mašnice postale nezaobilazni detalj na različitim odjevnim komadima. One su sada mnogo više od samo ukrasa - imaju i praktičnu svrhu. Trik na društvenim mrežama s kojim te želimo upoznati pokazao je upravo to - kako svilene trake oblikovane u mašnice mogu poslužiti za zatezanje traperica ili drugih odjevnih komada. Ovaj jednostavan trik ne samo da izgleda preslatko i trendi, već rješava problem previše širokih ili labavih komada odjeće.

 


Modni trikovi su uvijek tu da pruže funkcionalnost i istaknu našu ženstvenost na najljepši mogući način. Sigurno si već čitala o raznim trikovima kako postići vizualni efekt vitkosti u odjeći, kako osigurati postojanost olovke za usne tijekom cijelog dana ili kako odabrati frizuru koja najbolje odgovara tvom stilu, bez obzira na duljinu kose. No, ovaj novi trik nimalo ne zaostaje po učinkovitosti. Trakice i mašnice su sada apsolutni hit, a ovaj trik objedinjuje njihovu funkcionalnost i estetiku na jednostavan način.

Outfit Kako uz pomoć odjeće izgledati mršavije: 12 modnih trikova koji će te vizualno stanjiti


Kako trik funkcionira?

Koristi se svilena traka, koja je savršeno prilagodljiva i trendi, kako bi se traperice suzile i oblikovale prema tvojoj figuri. Umjesto da kupuješ nove traperice, ovaj trik omogućuje da svojim postojećim komadima udahneš novi život i istovremeno uštediš novac.

 

@ashlyn_bischoff i love the bow/ribbon trends!! #oversizedjeans #jeanhack #bowtrend #ribbontrend #nyfw #fashionhacks #lifestylecreator ♬ IT GIRL (Sped up Version) - Aliyah's Interlude


Zamisli samo trenutak kada tvoje stare traperice, koje su možda malo izgubile formu ili ti više ne odgovaraju kako bi željela, ponovno postaju tvoj omiljeni komad odjeće. Jednostavnost izvođenja ovog trika je impresivna - potrebno je samo nekoliko sekundi i nekoliko jednostavnih materijala, a rezultat su traperice koje izgledaju kao da su nove i bolje pristaju tvojoj figuri. I možeš eksperimentirati s različitim bojama trakica!

 


Osim što štedi novac, ovaj trik pokazuje kako modu možemo prilagoditi svojim potrebama i estetskim preferencijama, čineći je pristupačnijom i personaliziranijom. Genijalno, zar ne?

Razlika s dugom i kratkom kosom Trik za idealnu frizuru: TikTok filter s 20 milijuna pregleda otkriva tvoju savršenu dužinu kose

 

 

ribbon jeans masnice Traperice trik tiktok

Još vijesti