Tenisice

Bijele tenisice s vremenom mogu početi izgledati posebno loše. Na njima se posebno vidi kada su zamazane i kada više zapravo ne izgledaju bijelo nego žuto. Kako ih tada oprati, a da ih ne uništiš?

Bojimo se prati tenisice da se u procesu slučajno ne bi uništile. Ipak, nekada ih treba oprati i zato je tada najbolje istražiti kakvi se sve načini nude. Nekada čak niti perilica za pranje rublja ne odradi dobar posao. Kao da se ne operu do kraja. Poznato? Ako želiš da ti bijele tenisice koje obožavaš i stalno nosiš opet izgledaju kao nove, jedna cura ima sistem koji koristi za pranje tenisica i koji preporučuje svima.

Proljetne manikure Proljetni motivi na noktima: 15 slatkih manikura s cvijećem

Kada se operu ovako, izgledat će skoro kao nove. Da bi izgledale što bolje, čak je isprobala i jedan trik s interneta koji pomaže da se izravnaju nabori na kožnim tenisicama koji se pojave tijekom nošenja. Ona je rekla da ih tako pere svakih 3 do 5 mjeseci i da ih ima već tri godine, dakle, ovaj sistem pranja ti neće uništiti omiljene tenisice.

 

@mlovehdz_ How to wash your white sneakers- no crusty sneakers over here 😤👟 #cleansneakers #sneakers #removecreases #whiteshoes #howto #CapCut ♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS

 

Kako to ona radi? Kao što je i pokazala u videu, u kantu stavi vruće vode i onda u nju doda sodu bikarbonu i deterdžent za prati suđe i zatim u to namoči tenisice. Najbolje ih je ostaviti što duže da se namaču, ona ih čak pusti da tako stoje jedan cijeli dan. I to je samo prvi korak. Korak broj dva je da ih s četkicom izriba i tek onda baci u perilicu za pranje rublja. Pusti ih da se osuše na zraku – i mora se priznati, stvarno izgledaju bijelo. Ukoliko ti se događa da ti tijekom sušenja požute, samo ih dok su još mokre pokrij s WC papirom i kada se skroz osuši, makni WC papir.

Djevojka kupuje tenisice Kupujemo nove tenisice! Donosimo ti 7 proljetnih modela koji su nas očarali

Kada ih očisti, onda još izravna i nabore tako da ih prekrije mokrim ručnikom i preko ručnika prođe peglom. I tenisice izgledaju kao nove. Ovo je samo jedan od načina kako možeš oprati tenisice, naravno da ih ima hrpa i svatko ima neki svoj način na koji to radi i koji mu pomaže. Ovaj ti video može pomoći ukoliko ne znaš kako očistiti tenisice, a vrijeme im je.

 

tenisice čišćenje tenisica pranje tenisica bijele tenisice kako ih oprati da se ne oštete kako izravnati nabore na tenisicama

Još vijesti