Zimski outfit

Umjesto da svaki dan posegneš za istim hlačama i samo na njih stavljaš druge majice, inspiriraj se ovim outfitima i promijeni malo stvari. Nekada će drugačiji detalji biti dovoljni da naprave razliku.

Vani je zima i treba se toplo obući, a nekada to znači staviti i nekoliko slojeva ekstra ispod glavnog outfita koji se neće ni vidjeti. Možeš nositi i hlače i suknje i haljine, samo se treba utopliti s najlonkama. U potrazi za inspiracijom za odjevne kombinacije, bacili smo oko na outfite koje zadnjih dana nose modne influencerice i ispada da njihove trendi kombinacije nije uopće teško niti nemoguće rekreirati. Možda ti nećeš izgledati tako identično jer nemaš iste komade, ali možeš rekreirati njihove ideje na svoj način. Evo ideja zimskih outfita koje možeš nositi sljedeći tjedan.

Ponedjeljak: Tajice i tunika ili veći džemper

 

 

Kada preko zime nosiš tajice, gledaj da to budu one što gušće i nije loša ideja ispod njih staviti i tople najlonke. Tajice mogu izgledati super na tuniku ili oversized dulji džemper uz Uggsice. Udobno, a istovremeno moderno i sređeno. Ovo je kombinacija koju svi nose.

Zimski outfit Pletene majice su obavezne za zimu: Ove sezone posebno dominiraju 5 stilova pulovera

Utorak: Suknja i sako

 

 

Suknju možeš nositi na bilo koju toplu majicu koju imaš, ali ovaj tjedan malo promijeni stvari i nosi ju na sako. Naravno, preko svega ti još treba i zimska jakna! Izgledat ćeš sređeno, a nisi se ništa ekstra potrudila.

Srijeda: Skinny traperice i glomazna obuća

 

 

Skinny traperice možda nisu najveći modni hit ove zime, ali imamo ih u ormaru i moramo ih nositi, što ćemo drugo s njima. Kada vidimo ovako super outfite, bude nam drago da ih nismo bacili. Stavi omiljenu majicu i na noge dodaj neku glomaznu obuću da napraviš ravnotežu s uskim hlačama.

Četvrtak: Suknja uz monokromatski outfit

 

 

Hoće li tvoj outfit biti bež ili neke druge boje, ovisi o tome kakvu odjeću imaš u ormaru. U svakom će izdanju izgledati super. Biraj slične nijanse i složi svoju odjevnu kombinaciju inspiriranu ovom.

Što obući za Novu? 20 komada idealnih za novogodišnje partyje koje možeš pronaći u dućanima Svečana haljina Svečana odjeća iz Bershke Svečana odjeća iz Bershke +17 Svečana odjeća iz Bershke

Petak: Traperice i hoodica s dodatkom crvenog detalja u obliku marame

 

 

Široke hlače i hoodica su outfit koji sigurno i ti nosiš često, a da bi ovog puta bio malo drugačiji i zanimljiviji, dodaj oko vrata crvenu maramu. Crveni detalji se nose, a ovo je jedan način kako ubaciti crveni detalj koji ti još sigurno nije pao na pamet.

Moda zimska moda outfit odjevne kombinacije ideje inspiracija zimski outfiti za svaki dan što nositi od ponedjeljka do petka

Još vijesti