Pranje kose

Ako nećeš njegovati kosu, ne možeš niti očekivati da će ona izgledati bajno i sjajno. Svačija je kosa drugačija i nečija zahtjeva malo više njege. Bilo da ju blajhaš, stavljaš pramenove ili ti je samo dosta oštećena, ovo je jedna metoda pranja kose koja bi ti mogla pomoći vratiti ju u život.

Imati oštećenu i suhu kosu nije nešto što je ikome drago, a osim raznih proizvoda koji ti mogu pomoći da ju obnoviš, trebaš znati da postoji i metoda pranja kose koja ti može pomoći. Agnieszka Wirkus je lice s društvenih mreža koje svi povezuju s odličnim savjetima o njezi kose, a sada ima još jedan. Ovog puta je predstavila svojim pratiteljima metodu za pranje kose koja se zove RPR! Kako je napisala u objavi, ovo je metoda koja dodatno njeguje kosu koja zahtjeva više njege.

Influencerica Sophie Jedno drogerijsko ulje za kosu svi hvale – diže kosu iz mrtvih! Uz njega, na dobrom glasu su i ova 4 ulja

Možda si kosu izmučila farbanjima, blajhaš se ili ti kosa jednostavno iz nekog nepoznatog ti razloga nije onako lijepa kako bi željela da bude. Što skrivaju ova slova RPR i o čemu se tu radi? Ova metoda ima tri koraka u pranju kose.

 

 

Prvi korak: regenerator/maska
Možda malo neobično, ali prije šamponiranja kose po ovoj metodi ide regenerator ili maska.

Drugi korak: pranje kose
Nakon držanja maske ili regeneratora na kosi, u drugom ju koraku normalno našamponiraš i opereš kao što i inače radiš.

Treći korak: regenerator/maska
Za kraj, kao da radiš sendvič s pranjem kose, stavlja se još jednom regenerator ili maska. Stavlja se kao što radiš i inače kada pereš kosu.

I to je sva mudrost. Agnieszka je rekla da je njoj ovo omiljena metoda pranja kose! Ona ima dugu i divnu kosu pa je definitivno netko kome možeš vjerovati kada su u pitanju savjeti za njegu kose. Baci oko na njenu objavu jer je dala dodatne savjete i o tome kakve je maske/regeneratore najbolje koristiti u prvom koraku, a kakve u drugom te koliko ih dugo ona preporučuje držati na kosi.

Lijepa kosa Je li i tvoja kosa suha i beživotna? Donosimo ti 7 načina kako da ti kosa vrlo brzo postane zdrava i sjajna

Kosa pranje kose metoda rpr metoda za pranje kose za oštećenu kosu blajhanu kosu vratiti kosu u život Agnieszka Wirkus

Još vijesti