Šminka

Umjesto sjajila, u zadnje se vrijeme koriste ulja za usne, a sve je krenulo s jednim Diorovim. Naravno, taj je proizvod preskup za većinu, ali zato su tu drogerijski brendovi da nas spase u takvim situacijama i ponude alternativu.

Društvene nam mreže zadnjih dana ne prestaju brujati o novom ulju za usne koje se pojavilo u drogerijama. Toliko je dobro da ga se uspoređuje s Diorovim, a to nije mala stvar. Vjerojatno si i ti vidjela da je Diorov lip oil postao proizvod koji svi hvale i koriste. S obzirom da mu je cijena poprilično visoka, krenula je potraga za duplićem. I društvene su ga mreže našle – radi se o proizvodu od Catrica. Catrice je nedavno izbacio svoje ulje za usne pod nazivom „Glossin' Glow Tinted Lip Oil“.

 

@mellomeli_ offiziell die besten Lip Oils 😍 #thingsirecommend #recommendations #catricecosmetics #lipoil #makeup #empfehlung ♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

 

Ulja izgledaju odlično! Sjaje se, imaju malo boje i ima dosta nijansi među kojima svatko može pronaći svog favorita. Postala su popularan proizvod jer osim što na usnama izgledaju lijepo, usput ih i hrane tj. hidratiziraju. Ovakvi proizvodi na usnama nisu teški, a ni previše ljepljivi.

 

@rischnyy Catrice Lip Oil vs Dior Lip Oil😱#catricecosmetics #diorlipoildupe #makeupdupe #makeupdupes #catricelipoil ♬ THIS AND THIS DUPES - Sean Anthony

 

Osim ulja od brenda Catrice, preporučuje se i isti proizvod od Essenca. Essence je također jedan od onih drogerijskih brendova koji su super jeftini, a svako toliko imaju neki proizvod koji oduševi sve. Njihovo ulje za usne izgleda jednako dobro i za mnoge je također pun pogodak.

 

@aimymonaco Nieuwe verslaving 😍 #essencemakeup #essencecosmetic #fyp ♬ original sound - alex

 

Ovakva su ulja fora jer se mogu nositi preko ruža da bi dala sjaj usnama, ali se mogu nositi i sama, bez ičega, i izgledaju isto super. Također, tu je i treća opcija – možeš usne samo obrubiti olovkom, lagano ju izblendati i staviti ulje na usne.

 

 

Stavljanje korektora Greške koje radimo kada stavljamo korektor: Zbog ovih 6 ti ne izgleda dobro kao drugim curama

Makeup lookovi Pravilo u šminkanju koje isprobava sve više cura: Zove se „242“ i oduševilo je mnoge

šminka Ulje za usne dior ulje zamjena duplić dupe catrice essence drogerijska ulja za usne zamjena za diorovo ulje za usne

Još vijesti