Galerija Teodora Popovska - 1 Teodora Popovska - 2 Teodora Popovska - 3 +11 Teodora Popovska - 4

Došla je u fokus javnosti kada je prohodala s pjevačem Reljom Torinnom. Tada je imala svega 17 godina, a on 26. Razlika u godinama je bila glavna tema na TikToku. S vremenom je surađivala s njim na nekim pjesmama i počela se pojavljivati u spotovima.

Razlika u godinama je pala u drugi plan. Iako je cijela drama bila prije samo godinu dana, s vremenom su ljudi na to zaboravili. Teodora danas ima 18 godina, a ako baciš oko ne njene društvene mreže, možeš vidjeti da je itekako popularna. Ova je influencerica počela sve više odmicati u glazbene vode, ali mnogima su na društvenim mrežama upale u oko njene fotografije. Teodora voli objavljivati provokativne fotke, to nije tajna.

Teodora Popovska Najkontroverzniji balkanski par: 17-godišnja TikTokerica u vezi s poznatim puno starijim reperom

Izgleda odlično i ne srami se to pokazati. Provodi vrijeme u teretani, što česti možeš vidjeti i na njenim storyjima, pa ne čudi da želi pokazati plodove tog truda i znoja. Ipak, pretjeruje li ponekad?

 

 

S obzirom da je još jako mlada, svi se pitaju što njeni roditelji kažu na to. Mnogi bi poludjeli, ali ona je jednom fanu odgovorila da njeni roditelji zapravo nisu tako strogi. Povremeno otvara mogućnost da ju pratitelji pitaju što god požele, a kako piše Express.ba, jedno je od takvih pitanja bilo i „Što ti kažu roditelji na provokativnije slike na društvenim mrežama?“.

Teodora Popovska - 13

Teodora je objasnila da njeni roditelji sve znaju što objavljuje i da su okej s tim. Iako fotke znaju biti zavodljive, ipak ne pokazuje previše. „Ništa, smatram da moje slike nekada budu provokativnije, ali nikad vulgarne ili van granica. Svakako ja uvijek pitam roditelje kada smatram da sam možda pretjerala, iako, nisu strogi i nikad mi nisu ništa branili, čisto iz poštovanja prema njima."

 

 

Sophie Influencerica otkrila zabrinjavajuće stvari koje su brendovi tražili od nje

teodora popovska fotke društvene mreže provokativne fotke reakcija roditelja što kažu roditelji

Još vijesti