Cura na mobitelu

Instagram stalno uvodi neke novosti, a ranije ove godine su uveli i jednu koja će ti pomoći kod dopisivanja. Iako je tu već skoro neko vrijeme, mnogi za nju izgleda ne znaju.

Koristiš Instagram i za dopisivanje? Onda će ti se svidjeti nova opcija koju su uveli. Ukoliko riječ o njoj još nije došla do tebe, sada će! Može se maknuti seen! Od sada se mogu poruke lijepo otvoriti bez da osoba vidi da si ju seenala. Pročitaš poruku, uzmeš si vremena za odgovoriti koliko ti god treba, bez da budeš pod pritiskom i stresom. Neće ti se automatski uključiti, već ako želiš da radi i kod tebe, morat ćeš ju ručno u postavkama uključiti.

Robert Pattinson Oni ne žele napraviti profile na društvenim mrežama: 12 slavnih osoba koje nećeš pronaći na Instagramu

Uveli su ovaj novitet, ali kao da je mnogima promaknuo. Jedno se vrijeme moglo isključiti seenanje tako da moraš ulaziti u svako dopisivanje zasebno i isključiti ga za njega, ali sada se može isključiti za sva dopisivanja odjednom.

 

@vajs__ instagram “uklonio” seen ✨😭 hvala Ivani (ne mogu njen profil da označim) 🫂👌🏼 . . . #instagramtrik #instagramtrikovi #instagramtips #instagramtipsandtricks #digitalnimarketing #digitalnimarketingsaveti #balkantiktok #srbijatiktok #hrvatskatiktok ♬ Vlog Lo-Fi beat refreshing(1022827) - G-HIKARU

 

U videu od ove TikTokerice možeš vidjeti korake kako to napraviti. Nije uopće teško i pronaći ćeš bez problema. Po komentarima ispod videa, čini se da je za mnoge ovo novost. Svejedno koji mobitel imaš, trebala bi imati ovu opciju. Ukoliko pratiš korake i ne prikazuje ti ju, pokušaj ažurirati Instagram aplikaciju ako to nisi već neko vrijeme napravila. Od svih novih opcija koje su uveli u zadnjih godinu dana, ovo je jedna koja će biti najkorisnija.

Koja je bila prva objava na Instagramu danas poznatih balkanskih influencera? Pogledaj! Marko Vuletić i Barbi Afrika Marko Cuccurin Mirta Miler +12 Pave Elez

instagram društvena mreža novitet novost dopisivanje dm seen kako maknuti seen da se ne vidi da si pročitala poruku

Još vijesti