Rare Beauty i Rem Beauty

U Hrvatskoj nažalost nemamo pristup svim brendovima koje bismo htjeli isprobati pa se tako cure snalaze na razne načine, a ovo je jedan od najjednostavnijih i najboljih za koje smo do sada čuli.

Nemamo Sephoru koja je popularna u SAD-u i koja drži od neke trenutno najpopularnijih brendova. Cure tu kupuju Rare Beauty rumenila, Drunk Elephant proizvode, Tarte šminku…kod nas toga ničega za sada još nema. Polako svi dolaze, ali malo presporo. Ako i ti nemaš strpljenja, a želiš isprobati neku šminku o kojoj svi pričaju, cure su pronašle način. Do sada je jedan od njih bio da se iskoristi prilika kada negdje putuješ i da nakupuješ sve ili napraviš narudžbu kada ide neki tvoj poznanik. E pa dobra je vijest da sve te proizvode iz Sephore možeš i naručiti na svoju adresu.

Makeup Revolution paleta i Hailey Bieber Duplići brendiranih proizvoda za šminkanje: Ovih 5 proizvoda su puno jeftiniji, a imaju isti efekt

Jedna je TikTokerica podijelila da je najbolje naručiti sve te proizvode iz Sephore iz Francuske. S obzirom da smo i mi i oni u Europskoj Uniji, nema carine, a šalju k nama!

 

@itsdanikristina Replying to @💙Mia💙 zato vas volim 🩵 hvala što me učite 🥲🥹 #sephorauk #dnevnarutina #livingincroatia #kozmetika #sephoraonline ♬ original sound - DANI KRISTINA

 

Tu su proizvodi raznih brendova koje do sada nije bilo tako lako nabaviti. Ako i ti nisi znala – Sephora ima i web shop, a jedini je problem kada naručuješ s one francuske jezik, ali stranica će ti se automatski prevesti na engleski ako odabereš tu opciju. Ova je cura rekla i da se možda zeznula jer je prije nego je ovo saznala naručila s one iz Velike Britanije. U komentarima su joj drugi rekli da i tako prolazi, samo ne smije imati preveliku vrijednost.

 

@itsdanikristina my canadian heart is happy 🥲🫶🏻 jel ovo novost ili jedino JA nisam znala hahahah 😅 #sephorauk #dnevnarutina #livingincroatia #itsdanikristina #njegalica #kozmetika #sephoraonline ♬ original sound - DANI KRISTINA

 

Osim Seleninog Rare Beauty brenda, kao i Arianinog Rem Beautyja, ovdje je i Fenty, Makeup by Mario, Tarte, Drunk Elephant, Glow Recipe…i mnogi drugi.

 

 

 

 

Kada vidiš da na TikToku svi koriste neki proizvod kojeg kod nas nema, ovo je trik kako doći do njega što brže i što jednostavnije.

Maskare Maskare do 12 eura: Lista 10 jeftinih maskara koje imaju hrpu pozitivnih recenzija

šminka Brendovi rare beauty Rem Beauty Fenty Hrvatska kako nabaviti brendovi kojih nema kod nas sephora naručivanje trik

Još vijesti