Ko je Niko kao balkanska mama

Svaka je mama drugačija, ali opet i tako slična. Već smo u toliko situacija mogli vidjeti da balkanske mame imaju točno iste reakcije i ponašanja, a ni gledanje Eurosonga nije iznimka.

Niko je još jednom pokazao koliko su naše mame predvidljive i koliko su zapravo sve slične. Ako misliš da je samo tvoja mama u nekim situacijama malo kontradiktorna i ima neke čudne izjave i ponašanja – bez brige, i tuđe su mame takve. Ne možeš joj to uzeti za zlo, jer kako je pokazao Niko, to je samo standardna reakcija svake mame.

Predstavnica Luksemburga Tali - 1 Ova država nije bila na Eurosongu 30 godina, a sada su došli – i oduševili! Evo zašto su konkurencija Baby Lasagni

Vjerojatno ti je Niko već poznat s TikToka gdje redovito snima videe u kojima glumi tipične reakcije jedne balkanske mame. A što mame rade ovih dana? Gledaju Eurosong!

 

@ko.je.niko malo joj je glupa eurovizija, malo je najveci fan 😍 #humor #sprdnja #croatia #hrvatska #balkan #balkantiktok #fyp #foryou #smijesno #fora #serbia #srbija #mama #mame #babylasagna #eurovision ♬ original sound - kojeNiko

 

Naravno da će prvo biti protiv Eurosonga, da joj se neće dati gledati to i da će govoriti kako je Eurosong glup. Ipak će za pet minuta sjesti i krenuti gledati, a onda i navijati kao da je ispred same pozornice uživo i postati najveći fan Baby Lasagne.

Raiven Predstavnica Slovenije s Eurosonga pokazala neobičan detalj na manikuri – bljakić ili jako kul?

Osim toga, sigurno će tu biti i neka šala u kojoj će Baby Lasagnu preimenovati u Baby Bolonjez. Odglumio je tipičnu mamu još jednom tako savršeno. Pratitelji mu pišu da je točno pogodio i da je takva i njihova mama.

Baby Lasagna KVIZ: Provjeri svoje znanje o Baby Lasagni! Tko može sakupiti 10/10 točnih?

Tko je i s kojom pjesmom predstavljao Hrvatsku na Eurosongu one godine kad ste se rodili? Pobjednici s Dore 1994. – Tony Cetinski: Nek' ti bude ljubav sva 1995. – Magazin: Nostalgija +14 1996. – Maja Blagdan: Sveta ljubav

Eurosong 2024 tipična balkanska mama ko je niko smijesno zabavno mama gleda eurosong

Još vijesti